(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Autocar cu copii răsturnat! S-a surpat marginea drumului

Last Updated on iunie 23, 2017 Poliția Brașov a anunțat că vineri seara un autocar care transporta copii s-a răsturnat  pe DN 73A, în judeţul Braşov între Râşnov şi Pârâul Rece, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Accidentul s-ar fi produs din cauza carosabilului umed, informează antena3.ro.

(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Autocar cu copii răsturnat! S-a surpat marginea drumului 1

„Cred că am ajuns la un minut după accident. Se pare că a fost un potop înainte și autocarul, plin de copii, a ajuns pe marginea drumului. Sunt încă persoane prinse sub autocar. S-a surpat marginea drumului, iar autocarul s-a răsturnat”, a declarat un martor.

„Echipajele se chinuie să scoată persoana încarcerată. Persoana este prinsă în autocar”, a mai precizat martorul.

(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Autocar cu copii răsturnat! S-a surpat marginea drumului 2 (Foto) Accident Brașov: UPDATE! Autocar cu copii răsturnat! S-a surpat marginea drumului 3 (Foto) Accident Brașov: UPDATE! Autocar cu copii răsturnat! S-a surpat marginea drumului 4

„Sunt și adulți, și copii în autocar au fost mobilizate echipaje din Brașov și Prahova. Este un număr de 12 răniți, o persoană e încarcerată și majoritatea au leziuni de membre. Informațiile se pot schimba. Este o zonă instabilă pentru aterizarea unui elicopter SMURD”, a declarat Raed Arafat.

Previous Story

Accident Brașov: GRAV! AUTOCAR Răsturnat! 12 copii răniți! O persoană este încarcerată.

Next Story

CUTREMUR aproape de Brașov! Unul dintre cele mai puternice cutremure din acest an.