Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov, locul doi în topul orașelor din România cu cel mai bun acces la facilități de recreere

Brașov, locul doi în topul orașelor din România cu cel mai bun acces la facilități de recreere

Last Updated on iunie 22, 2017 Storia.ro a publicat un nou raport în care a desemnat orașele din România cu cel mai bun acces la facilități de recreere. Brașovul se situează pe locul doi, după Oradea.

Oradea, Brașov și Miercurea Ciuc au fost desemnate ca fiind orașele cu cel mai bun acces la facilități de recreere, și anume spații verzi, facilități sportive și culturale, conform studiului ”Orașe și Cartiere din România”.

Brașov, locul doi în topul orașelor din România cu cel mai bun acces la facilități de recreere 1

În clasament mai urmează Slobozia, Pitești, Cluj-Napoca, Deva și Târgu Mureș. Ultimele poziții aparțin orașelor Brăila, Focșani, Constanța, Giurgiu, Suceava, Galați, Alexandria și Satu Mare.

La nivel de regiuni istorice, zona București și Ilfov conduce în clasament cu o medie de 58,75% și 41.857 de respondenți. Transilvania, Crișana și Banat urmează în clasament cu medii de 58,67%, 57,39% și repectiv 56,25%. Dobrogea, Moldova și Muntenia ocupă ultimele poziții.

Pentru brașoveni, cartierele Noua, Răcădău și Schei le oferă locuitorilor cel mai bun acces la facilități de recreere. La polul opus, se regăsesc Triaj, Florilor și Bartolomeu.

Previous Story

Brașov: DISPĂRUT! L-ai văzut? Poliția și familia îl caută pe acest bărbat

Next Story

Overture, curtains, lights