Brașov: FELICITĂRI! El este cel mai bun student de la Transilvania. Anul V la medicină!

Last Updated on iunie 23, 2017 De 6 ani Universitatea Transilvania îi premieză pe cei mai buni studenți. Anul acesta, cel mai bun student a fost declarat Gyurka Gellert Attila de la Facultatea de Medicină, anul V. El a primit un premieu de 3,000 de lei.

Au mai primit premii 18 şefi de promoţie de la facultăţile din Braşov, absolvenţi ai domeniului de licenţă, dar şi pe primii clasaţi la sesiunea de comunicări studenţeşti, informează bzb.ro.

Brașov: FELICITĂRI! El este cel mai bun student de la Transilvania. Anul V la medicină! 1

În total, 40 de studenţi au fost premiaţi şi felicitaţi de Rectorul Universităţii Transilvania din Braşov, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, de prorectorul cu studenţii şi legătura cu mediul economic, prof. dr. ing. Daniel Munteanu dar şi de decanii facultăţilor.

Cei 18 studenţi care au avut cea mai mare medie de-a lungul celor 3, 4 sau 6 ani de studenţie au primit din partea Universităţii Transilvania din Braşov o bursă în valoare de 500 de lei.

Totodată, 21 de studenţi care au ocupat primul loc la sesiunea de comunicări studenţeşti au fost recompensaţi de Universitatea Transilvania din Braşov, cu diplome şi cadouri.

Previous Story

OFICIAL! Autobuze RATBV pe Brașov-Prejmer! Urmează Sânpetru, Codlea, Săcele, Râșnov, Zărnești, Cristian, Feldioara?

Next Story

“Bucureștiul subru și neplăcut era departe de frumusețea din Brașov”, jurnalistă din Noua Zeelandă