Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului

Last Updated on iunie 21, 2017 Dinner In The Sky Romania A depus o cerere prin care solicită aprobarea amplasării unui restaurant la o înălțime de 40 de metri. În această vară restaurantul va fi amplasat la București și la Iași.

Restaurantul va fi amplasat în Piaţa Sfatului, în luna iulie sau august, în funcţie de momentul în care va fi liber spaţiul din zonă, informează mytex.ro.

Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului 1

Platforma are 9 metri lungime şi 5 metri lăţime, în momentul în care este instalată, astfel că la masă încap 22 de persoane, în timp ce alţi cinci oameni (din staff) stau în mijloc.

Din Monaco pana in Las Vegas, multi s-au bucurat de aceasta experienta extraordinara numita „Dinner in the Sky”, disponibila acum si in Romania.

In acelasi timp, la „Dinner in the Sky” pot incapea confortabil 22 persoane care impartasesc o senzatie unica in timp ce se afla pe o platforma suspendata la 40 de metri in aer.

Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului 2 Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului 3

Plutind deasupra pamantului, „Dinner in the Sky” aduce o perspectiva cu totul noua pentru lansarile de produse, conferinte de presa, evenimente corporate si divertisment.

Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului 4 Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului 5 Brașov: Dinner In The Sky, restaurant la înălțime (40 de metri) în Piața Sfatului 6

Platforma „Dinner in the Sky” este perfecta pentru oricine doreste sa transforme un eveniment sau o intalnire obisnuita intr-o magie, o sansa ce apare doar o data in viata (o ocazie singulara) care va lasa o amintire de neuitat in memoria oaspetilor”.

 

Previous Story

Fără Aeroport la Brașov? Vezi ce spune ambasadorul Austriei. „Aeroportul din Otopeni ar fi practic şi al Braşovului, deşi multor braşoveni nu le place să audă acest lucru”

Next Story

Brașov: ALERTĂ! Epidemie de rujeolă! 64 de copii sunt internaţi