Brașov: Concert Subcarpați & Strings. Vezi cât costă biletele.

Last Updated on iunie 15, 2017 Subcarpați & Strings vor concerta vineri la Kruhnen Musik Halle după ora 22.00. Bilete sunt disponibile la Librăria Șt.O.Iosif, la Kruhnen Musik Halle (din data de 30 mai) și online, pe bilet.ro

Pe Facebook, Kruhnen Musik Halle  a scris: „Subcarpați & Strings continuă seria concertelor cross-over din cadrul vibrate!festival.

Brașov: Concert Subcarpați & Strings. Vezi cât costă biletele. 1

Despre Subcarpați, The Guardian spunea că este ”un mix exploziv între vechi și nou. O combinație eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk românești și cântecelor de unitate, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall”

Dupa concert, Party Relations: AMON – 16.06 > 00:00

Pe 16 iunie, vineri seara, în Kruhnen Musik Halle alături de Subcarpați vor fi membrii ai vibrate!festival Superstrings Orchestra.

Cum la vibrate!festival muzica de calitate nu ține cont de granițe, vă propunem un concert în care muzica Subcarpați va avea și conotații clasice.

Vineri | 16 iunie 2017 | 22:00

SUBCARPAȚI & STRINGS

Bilete sunt disponibile la Librăria Șt.O.Iosif, la Kruhnen Musik Halle (din data de 30 mai) și online, pe bilet.ro. Prețul biletului 50 lei”.

Previous Story

Cetatea Brașovului NU aparține Primăriei! Decizia judecătorilor de la Curtea de Apel

Next Story

Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni de la Gară