Foto Brașov: „Unde au dispărut băncile din Piața Sfatului? … Îmi pare rău că m-a lăsat bateria la telefon și nu am putut fotografia un grup de japonezi care se odihneau PE JOS!!”

Last Updated on iunie 14, 2017 Turiștii care ajung în Piața Sfatului sunt invitați să se odihnească pe jos. Mai ales după Casa Sfatului, unde este umbră după-amiaza.
Din prostie sau rea voință (să te oblige să stai la terase, să comanzi ceva) Primăria îi tratează cu sictir pe turiști.

Pe Facebook, Vali Blajovan a adăugat fotografii cu mesajul: Și vin și cu „dar” observat în orașul nostru…„turistic”. Stau și mă întreb, unde au dispărut băncile din Piața Sfatului?

Foto Brașov: „Unde au dispărut băncile din Piața Sfatului? ... Îmi pare rău că m-a lăsat bateria la telefon și nu am putut fotografia un grup de japonezi care se odihneau PE JOS!!” 1

La un moment dat, acum câțiva ani, era plin de bănci! Acum, câteva pe ici pe colo. Stimați domni din Primăria Municipiului Brașov , vi se pare normal ca într-un oraș care se vrea turistic, atractiv etc…turiștii să fie nevoiți să se odihnească…pe jos?

Îmi pare rău că m-a lăsat bateria la telefon și nu am putut fotografia un grup de japonezi care se odihneau PE JOS!! Pentru că nu sunt bănci, iar cele puține care sunt erau pline!

Foto Brașov: „Unde au dispărut băncile din Piața Sfatului? ... Îmi pare rău că m-a lăsat bateria la telefon și nu am putut fotografia un grup de japonezi care se odihneau PE JOS!!” 2 Foto Brașov: „Unde au dispărut băncile din Piața Sfatului? ... Îmi pare rău că m-a lăsat bateria la telefon și nu am putut fotografia un grup de japonezi care se odihneau PE JOS!!” 3


Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Poiana Brașov: Incendiu URIAȘ la Hotel Ciucaș!

Next Story

Brașov: NOU! Strada bicicliştilor Noua – Livada Poştei – Bartolomeu