Accident Brașov: UPDATE Din păcate bebelușul și mama nu au supraviețuit accidentului de pe DN 1

Last Updated on iunie 29, 2017 UPDATE!
Mytex.ro anunță că și bebelușul a murit în ciuda eforturilor depuse de un medic de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Brașov de a-i salva viața. Micuțul a fost supus manevrelor de resuscitare, la locul accidentului, însă zadarnic, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt Ciprian Sfreja.Caz dramatic la intrare în Predeal. O femeie gravidă în luna 7 a murit într-un grav accident de circulație. Medicii încearcă să salveze viața bebelușului printr-o cezariană în mijlocul drumului.

O femeie însărcinată în şapte luni a murit, iar alte două persoane au fost rănite grav, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat sub o autoutilitară, pe DN1, la ieşirea din Predeal, accidentul petrecându-se din cauza oboselii la volan, informează europafm.ro.

Accident Brașov: UPDATE Din păcate bebelușul și mama nu au supraviețuit accidentului de pe DN 1 1

La ora transmiterii acestei ştiri, un medic de la Maternitatea Braşov a mers în zona unde a avut loc accidentul pentru a încerca să resusciteze copilul, femeia decedată fiind supusă unei intervenţii de cezariană la faţa locului. Circulaţia în zonă este blocată.

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul produs pe fondul oboselii la volan s-a petrecut pe DN 1, la ieşirea din Predeal, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a ajuns direct sub roţile unei autoutilitare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov spun că şoferul autoutilitarei şi cele două persoane din autoturism au fost grav rănite.

Accident Brașov: UPDATE Din păcate bebelușul și mama nu au supraviețuit accidentului de pe DN 1 2

Una dintre victime, o femeie însărcinată în şapte luni, a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii sosiţi la locul accidentului au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza oboselii.

Accident Brașov: UPDATE Din păcate bebelușul și mama nu au supraviețuit accidentului de pe DN 1 3

„Cauza producerii accidentului este pierderea controlului volanului de către şoferul autoturismului, pe fondul oboselii, intrând astfel în coliziune cu autoutilitara aflată în faţa sa. În acest moment, se fac cercetări la faţa locului, fiind prezente echipaje de Poliţie rutieră şi ambulanţa, rezultând în urma incidentului rănirea uşoară a şoferului autoturismului“, potrivi Infotrafic.

Accident Brașov: UPDATE Din păcate bebelușul și mama nu au supraviețuit accidentului de pe DN 1 4 Accident Brașov: UPDATE Din păcate bebelușul și mama nu au supraviețuit accidentului de pe DN 1 5

La ora transmiterii acestei ştiri, un medic de la Maternitatea Braşov a mers la locul accidentului pentru a încerca să resusciteze copilul, femeia decedată fiind supusă unei intervenţii de cezariană la faţa locului.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Previous Story

Brașov: Copac căzut peste mașină în Centru! 4 persoane rănite!

Next Story

Foto Brașov: UPDATE! Un copac uriaș a căzut peste o mașină. 4 persoane rănite!