(Foto) Accident Brașov: Un BMW a zburat în Casa Plăcintelor de lângă Meșotă

Last Updated on mai 24, 2017 Un autoturism BMW a fost aruncat într-o plăcintărie de lângă Meșotă după ce a fost lovit de un autoturism care nu a oprtit la indicatorul STOP. O fată, care se afla pe trotuar, a fost rănită.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Alin Ursaru a postat o fotografie cu mesajul: „Bihorului la Mesota”.
(Foto) Accident Brașov: Un BMW a zburat în Casa Plăcintelor de lângă Meșotă 1(Foto) Accident Brașov: Un BMW a zburat în Casa Plăcintelor de lângă Meșotă 2
(foto: Cristian Danuta)

Claudiu Marian: Era o femeie la volan, intr-o stare destul de gravă.

Dulama Ioan Lucian: Nu era o femeie la volan! Eu eram la volan! Mi-a iesit o masina in fata , masina care avea stop, si m-a impins pe trotuar!

Mircea Dumitriu: Clasic. Intersectia aia atrage accidentele ca un magnet.

Livia Oana: Sunt foarte neatenti si nu opresc la stop. . . Doamna cu toyota a fost de vina. L a aruncat pe cel cu x5 ul in placintarie..

Adrian Neşu: Era femeie la volanul toyotei dar cel cu BMW-UL cred ca avea viteza cam mare. Partea proasta este ca a rănit o fata ce se afla în dreptul placintariei pe trotuar. Din ce am văzut era stabilă!

Dulama Ioan Lucian: Domnule politist, nu aveam viteza, lucru ce a fost deja stabilit prin citirea martorilor de bord ( asa e la masinile astea). In ceea ce priveste fata de pe trotuar, este externata si in afara oricarui pericol!
Ma bucur ca ducem.mai departe mentalitatea: BMW= Viteza,/Cocalar/Bani necinstit facuti/ etc
In rest , noi suntem bine!

Previous Story

(Video) Brasov: Incendiu la un bloc din oraș. 15 persoane au fost evacuate

Next Story

Brașov: Până în 30 iunie îţi poţi testa aluniţele gratuit, la 7 medici. Vezi cum poți face programare: