Brașovul va vedea din nou meciuri de Liga 1! Urăm bun venit vecinilor de la Sepsi pe Tineretului!

Last Updated on mai 29, 2017 FC Brașov mai mult ca sigur va falimenta și va merge în liga a V-a, așa cum au făcut-o Rapid, U Cluj, Petrolul Ploiești, Oțelul Galați, Ceahlăul Piatra Neamț.
Cu toate acestea Brașovul va vedea din nou meciuri de Liga I pe Tineretului. Sepsi, echipa vecinilor din Sfântu Gheorghe, a promovat în prima ligă și vor juca meciurile de acasă la noi.

Sepsi avea nevoie de un singur punct pentru promovarea matematică în Liga 1, însă echipa lui Valentin Suciu a câștigat toate cele 3 puncte duminică, după golul marcat de Thiaw, în minutul 88, din penalty, informează digi24.ro.

Brașovul va vedea din nou meciuri de Liga 1! Urăm bun venit vecinilor de la Sepsi pe Tineretului! 1

Sepsi va încheia sezonul de Liga 2 pe poziția secundă. În acest moment, formația din Sfântu Gheorghe a ajuns la 70 de puncte și nu mai poate fi ajunsă de UTA.

Arădenii sunt siguri de locul 3, care duce la barajul de menținere/promovare în Liga 1. În acest moment, pe poziția a 6-a în play-out-ul primului eșalon este ACS Poli Timișoara.

Brașovul va vedea din nou meciuri de Liga 1! Urăm bun venit vecinilor de la Sepsi pe Tineretului! 2 Brașovul va vedea din nou meciuri de Liga 1! Urăm bun venit vecinilor de la Sepsi pe Tineretului! 3 Brașovul va vedea din nou meciuri de Liga 1! Urăm bun venit vecinilor de la Sepsi pe Tineretului! 4

Crezi că FC Brașov va mai ajunge în prima ligă?

Previous Story

Brașov: EVENIMENTE! „La Mall-ul Coresi sărbătorim bucuria copilăriei în familie!”. Vezi programul de sâmbătă și duminică:

Next Story

Brașov: ATENȚIE la urși! Au apărut vineri, sâmbătă, săptămâna trecută. Vezi până unde au ajuns în oraș: