Brașov: Stadion de atletism, nu de fotbal la Municipal?

Last Updated on mai 27, 2017 Brașovului i s-a promis un stadion nou-nouț, o sală polivalentă dar va primi doar un stadion de atletism. Craiova cu Lia Olguța Vasilescu – stadion aproape gata, Cluj cu Emil Boc – stadion+sală (ambele există deja), Tg Jiu Victor Ponta – stadion (80 la sută făcut). Timișoara cu Grindeanu – Sala Polivalentă și bazin Olimpic.
Păcat ca nu am „avut/avem miniștri” în Guvernele României!

Prezent la Brașov, președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea, a anunțat că orașul nostru ar putea avea un stadion nou de atletism. Amplasamentul ar urma să fie ridicat în Bartolomeu, în zona fostului Stadion „Municipal” informează mytex.ro.

Brașov: Stadion de atletism, nu de fotbal la Municipal? 1

„Am depus proiectul la Primărie. În acest moment, doar la Cluj mai există o bază la aceste standarde pentru atletism”, a declarat Florin Florea.

Stadionul ar urma să aibă o tribună cu aproximativ 3.500 de locuri, dar și instalație de nocturnă.
Sorin Grindeanu pentru ProSport.: „Chiar ieri (n.r. – luni) am discutat cu preşedintele Consiliului Judeţean. În weekend, am fost cu alţi oameni din Timişoara acolo pentru construcţia unei săli polivalente de 16.000 de locuri şi a unui bazin olimpic prin CNI. Timişoara şi partea de Vest, din acest punct de vedere, pentru că Timişoara este centrul regiunii, au rămas foarte mult în urmă şi sper să se recupereze în perioada următoare”.

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov: Vinerea Neagră! 5 acidente, în intersecție, în sens giratoriu

Next Story

Brașov: EVENIMENTE! „La Mall-ul Coresi sărbătorim bucuria copilăriei în familie!”. Vezi programul de sâmbătă și duminică: