Brașov: Noi intervenții de chirurgie robotică în premieră la Spitalul Sf. Constantin. Vezi aici lista:

Last Updated on mai 25, 2017 În perioada 21-22 mai 2017, în cadrul Centrului de excelență în chirurgia robotică – Spitalul Sf. Constantin Brașov, a debutat și domeniul chirurgiei abdominale, cu trei intervenții în premieră. Noi intervenții de chirurgie robotică în premieră la Spitalul Sf. Constantin Brașov: Gastric Bypass, colecistectomie, cura herniei epigastrice și miomectomie pentru fibrom uterin voluminos

Echipa medicală coordonată de Dr. Bogdan Moldovan, șeful secției de chirurgie generală, a realizat o intervenție de Gastric Bypass robotic pentru obezitate morbidă, în premieră națională, o colecistectomie însoțită de cura herniei epigastrice și o miomectomie daVinci („standard of care” pentru pacientele tinere care suferă de fibroame voluminoase și doresc conservarea fertilității), ambele în premieră pentru sistemul medical privat din România.

Brașov: Noi intervenții de chirurgie robotică în premieră la Spitalul Sf. Constantin. Vezi aici lista: 1

Astfel, pe lângă urologia robotică introdusă în luna martie 2017, cu 13 intervenții de prostatectomie robotică efectuate până în prezent, odată cu introducerea chirurgiei abdominale robotice, posibilitățile de tratament cu ajutorul sistemului de chirurgie robotică daVinci Si acoperă acum o arie largă de patologii: tratamentul chirurgical al obezității (Gastric Sleeve și Gastric Bypass), hernia hiatală, acalazia cardiei, cancerul gastric, splenectomia, patologia biliară, o parte din tumorile hepatice, chistul hidatic, tumorile colonului și rectului, herniile inghinale, eventrațiile etc.

Previous Story

TOP! Brașovul este cel mai curat oraș din România. Vezi care cartiere sunt cele mai curate:

Next Story

Brașov: Raliu! Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2017. Restricții de circulație!