Video Brașov: Moarte suspectă! O femeie a căzut de pe un bloc. Vecinii nu au recunoscut-o

Last Updated on mai 26, 2017 O femeie de 60 de ani a fost găsită decedată joi lângă un bloc de pe strada Molidului din Brașov. Din primele informații ar fi căzut ori s-a aruncat de pe acoperiș. Aflarea identităţii victimei a fost o mare provocare pentru poliţişti.

Din păcate, lângă bloc era căzută o femeie. Speriaţi, locatarii au sunat la 112. Dar, pentru că impactul cu solul a fost foarte puternic, femeia a murit pe loc, iar medicii veniți la fața locului doar au constatat decesul. Polițiștii au încercat să afle cine este persoana care a murit. Numai că martorii nu au reuşit să-i ajute, informează observator.tv.

Video Brașov: Moarte suspectă! O femeie a căzut de pe un bloc. Vecinii nu au recunoscut-o 1

După ce au stabilit de unde a căzut femeia, polițiștii au găsit lângă cadavru un telefon mobil. L-au repornit și au sunat un număr din agendă. Bărbatul de la celalalt capăt al firului a venit într-un suflet acasă. Când a ajuns la bloc, omul a identificat-o pe soția lui.

Femeia era şi casiera blocului și avea și cheia de la lacătul care deschidea gratiile către acoperișul blocului.

Nimeni nu poate să își explice ce s-a întâmplat. Oricum, anchetatorii au o misiune dificilă acum. Ei trebuie să stabilească dacă femeia a ales să își pună capăt zilelor sau dacă a fost vorba despre un accident.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Cel mai mare planetariu din România va fi instalat la Grădina Zoologică. Vezi ce facilități va oferi:

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire în intersecție la ITC. Din nou! „Eu zic totusi ca semaforul are ceva”….„Poate cineva le a modificat intenționat?!”