Brașov. Klaus Iohannis în vizită la spitalul Sf. Constantin. Vezi ce a spus la ieșire:

Last Updated on mai 22, 2017 Președintele Klaus Iohannis s-a aflat luni la Brașov unde a vizitat și spitalul privat Sf. Constantin, declarat cel mai curat din Europe în 2013.

Pe Facebook, Spitalul Sf Constantin a postat fotografii cu mesajul: „Astăzi am avut onoarea de a-l avea în mijlocul nostru pe domnul Preşedinte al României, Klaus Iohannis, Spitalul Sf. Constantin fiind unul din obiectivele vizitei la Braşov, “o comunitate care investeşte în viitor”

Brașov. Klaus Iohannis în vizită la spitalul Sf. Constantin. Vezi ce a spus la ieșire: 1 Brașov. Klaus Iohannis în vizită la spitalul Sf. Constantin. Vezi ce a spus la ieșire: 2

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de un reporter la ieșirea din spital dacă un spital de stat va putea să arate la fel de bine ca acesta privat. „Eu cred că se poate dacă se dorește. Asta este una din chestiunile pe care le-am discutat. Problemele cu sistemul … și se pot rezolva. Dar la baza rezolvării trebuie să stea dorința de a rezolva problemele. Sunt multe și nu o să le rezolvăm pe toate deodată. Dar așa, luate pe rând, cred că se poate” a declarat președintele.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Klaus Iohannis despre lipsa autostrăzii, răspuns în avantajul Sibiului, viitoarea capitală regională? Vezi ce a declarat președintele:

Next Story

(Video) Brașov: Podul de la Sânpetru din nou cu probleme. Panou antifonic stă să cadă! Va fi din nou închis?