Brașov. Klaus Iohannis despre lipsa autostrăzii, răspuns în avantajul Sibiului, viitoarea capitală regională? Vezi ce a declarat președintele:

Last Updated on mai 22, 2017 Dacă și președintele Klaus Iohannis este mulțumit că Brașovul este izolat nu mai avem nicio șansă. PSD nici nu aduce măcar în discuție autostrada. Se pare că toate „energiile” se vor concentra către Sibiu, viitoarea capitală regională, unde sunt pregătite autostrăzi spre Pitești dar și spre vestul României.
Preşedintele Klaus Iohannis crede că Braşovul „stă bine, deşi nu există o autostradă”, la capitolul mobilitate.

Prezent la Brașov, șeful statului a adăugat că recomandă o vizită în centrul Capitalei pentru a se vedea lipsa de mobilitate, potrivit stirileprotv.ro. Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat şi despre lipsa infrastructurii, mai ales că autostrada Comarnic – Braşov este aşteptată de mai mulţi ani. Cristian Macedonschi, fost consilier local, l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce se întâmplă cu infrastructura.

Brașov. Klaus Iohannis despre lipsa autostrăzii, răspuns în avantajul Sibiului, viitoarea capitală regională? Vezi ce a declarat președintele: 1

„Orice dezvoltare în domeniul economic sau al cercetării are nevoie de infrastructură. Lipsa autostrăzilor înseamnă o lipsă de mobilitate. Ce se poate face pentru a rezolva această problemă?“, a întrebat Cristian Macedonschi.

Preşedintele i-a răspuns făcându-i o invitaţie să viziteze Capitala, recomandându-i o vizită în centrul Bucureştiului. „Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Braşovul stă bine, deşi este adevărat că nu există o autostradă aici. Niciunul din guvernele din ultimii 20 de ani nu au performat cum au promis în campania electorală. Să nu ne pierdem speranţa“, a spus preşedintele Klaus Iohanis.

Autostrada Comarnic – Braşov a fost promisă în ultimii zece ani în toate campaniile electorale, însă până acum nu a fost făcut niciun metru. În schimb, în fiecare weekend, iar în perioada verii şi în cursul săptămânii, traficul pe Valea Prahovei, mai ales în zona Buşteni – Sinaia, este îngreunat din cauza numărului foarte mare de maşini care circulă pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti.

In schimb, in fiecare weekend, iar in perioada verii si in cursul saptamanii, traficul pe Valea Prahovei, mai ales in zona Busteni – Sinaia, este ingreunat din cauza numarului foarte mare de masini care circula pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti.

[feedzy-rss feeds=”http://tiribomba-romania.info/category/top/feed” max=”1″ feed_title=”yes” target=”_blank” title=”200″ meta=”no” summary=”no” thumb=”yes” size=”100″ ]

Previous Story

Brașov: Mall-ul AFI Palace APROBAT de Protecția Mediului. Vezi cum va arăta:

Next Story

Brașov. Klaus Iohannis în vizită la spitalul Sf. Constantin. Vezi ce a spus la ieșire: