Brașov: Compania Zitec se extinde și angajează 20 de oameni. Vezi locurile de muncă disponibile:

Last Updated on mai 23, 2017 Peste 20 de brașoveni au șansa de a se angaja la Zitec, un producător român de aplicații online, care își deschide la Brașov primul birou din afara Bucureștiului.

Până la finalul acestui an, compania şi-a propus să angajeze oameni pe toate nivelurile de experienţă, inclusiv începători, informează businessmagazin.ro

Brașov: Compania Zitec se extinde și angajează 20 de oameni. Vezi locurile de muncă disponibile: 1

Compania va inaugura oficial biroul din Braşov în această vară, şi se află deja în plin proces de recrutare. Pentru a aplica pe poziţiile de începători, candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză.
Cei care vizează job-uri la nivel middle şi senior au nevoie de minimum doi-trei ani de experienţă în dezvoltare web. Printre job-urile Zitec disponibile în Braşov se numără PHP Software Engineer, Magento Developer, Front End Engineer, Software Tester, Quality Assurance Engineer, Project Manager.
„Pentru Zitec, calitatea echipei este esenţială, indiferent de oraşul în care ne extindem. Prin urmare, căutăm colegi pasionaţi, implicaţi, dispuşi să înveţe şi să se perfecţioneze. Livrăm cele mai bune soluţii clienţilor noştri, iar pentru asta avem nevoie de echipe de top. Braşov este primul oraş din ţară unde ne vom extinde echipa curentă de 130 de colegi din Bucureşti”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi Fondator Zitec.
La începutul acestui an, Zitec a atras o investiţie de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiţie, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piaţă, prin creşterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene şi granturi, precum şi activităţi susţinute de creştere a portofoliului de clienţi în Europa de Vest şi SUA.
Previous Story

(Video) Brașov: Podul de la Sânpetru din nou cu probleme. Panou antifonic stă să cadă! Va fi din nou închis?

Next Story

EVENIMENT! Parada Junilor la „Serbările Cetății Brașovului!” 5 zile de sărbătoare! Vezi aici programul: