Accident Brașov: Bărbat lovit pe trecerea de pietoni lângă Teatrul Dramatic

Last Updated on mai 22, 2017 Un bărbat a fost dus vineri la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un motociclist care a pierdut controlul motorului. Accidentul a avut loc lângă Teatrul Dramatic.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Florin-Octavian Coserea‎INFO a postat o fortografie cu mesajul: „Accident la trecerea de pietoni de la teatrul dramatic”.
Accident Brașov: Bărbat lovit pe trecerea de pietoni lângă Teatrul Dramatic 1

Potrivit reprezentantului citat de Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin, bărbatul se angajase în traversarea regulamentară a străzii, moment în care a fost lovit de un motociclist cu partea dreaptă a vehiculului, informează bzb.ro.

În urma evenimentului rutier, motocicleta s-a răsturnat pe carosabil, fiind accidentat şi motociclistul, ambele persoane implicate fiind transportate la spital.
Revenim cu detalii!

[feedzy-rss feeds=”http://tiribomba-romania.info/category/top/feed” max=”1″ feed_title=”yes” target=”_blank” title=”200″ meta=”no” summary=”no” thumb=”yes” size=”100″ ]

Previous Story

(Video) Accidente Brașov: Mașină răsturnată și ciocnire VIOLENTĂ în intersecție! „In 5 ani nu am vazut atatea accidente acolo”

Next Story

Brașov: Fără Sala Polivalentă pentru că nu avem Aeroport. Vezi de ce nu dă bani guvernul pentru Aeroport: