Video Brașov: UPDATE. Turma a ajuns la Praktiker după ce „au terminat de halit brazii ornamentali din Carrefour”

Last Updated on aprilie 25, 2017 Turma de oi/capre s-a reîntors la supermarket. De data aceasta a trecut strada de la Carrefour la Praktiker spre „dezamăgirea” copacilor ornamentali.

Pe Facebook, Cristina Anghel a postat un video cu mesajul: „Caprele de azi noapte de pe Calea Bucuresti au vazut ceva puieti la promotie la intrarea Practiker si se duc repede intr-acolo.Au terminat de halit brazii ornamentali din Carrefour.
Citeste si
(Foto) Brașov: Un puști cu 100 de oi pe la Carrefour. Vezi ce a pățit proprietarul:
Video Brașov: UPDATE. Turma a ajuns la Praktiker după ce „au terminat de halit brazii ornamentali din Carrefour” 1

Episodul 2.
#rawvegansaupastrama”

Sorin Grigorescu: Brasovul rural, bucolic…astept cu interes sa ne inamolim in balegar, sa jucam ceva – nu stiu nimic specific locului, d’aia, in colbul ulitei, sa ne invitam la fantana unde sa scoatem apa cristalina cu ciutura si sa ne imbatam ca porcii – masculii iar femeile sa ne taraie vesele spre bordeie.

Caprele sunt primul semn al edililor ca mergem spre acest rai rural. Ca ei oricum freaca menta si nu mai dezvolta nimic…iar militienii locali se invart numa prin centru sa-i vada sefu’ al’ mare cum se mai zdrobesc ei pt cauza.

Ma duc sa-mi montez niste obiele pana-mi vin opincile meseriase de la vulcanizare – ca din cauciuce de masina se fac mai nou, ca-s gata 80% si nu se mai epuizeaza meseriasu prea tare…ramane timp de beuturamai mult…”

Luni, directorul executiv al Poliţiei Locale, Nicolae Aldea: „În urma cercetărilor de la fața locului, a fost depistat și identificat proprietarul stânei de oi. Menționam ca tabăra de ovine este campată pe teritoriul localității Săcele.

Proprietarul oilor a fost sancționat cu 500 de lei conform HCL 153/2010, însă și părinții urmează să fie, la rândul lor, sancționați din cauză că nu au supravegheat minorul, cu vârsta mai mică de 16 ani, iar îndemnul acestora ca minorul să pască oile pe raza municipiului Brașov, constituie contravenție.

De asemenea, va fi înștiințată Direcția pentru Protecția Copilului pentru a se putea lua măsurile ce se impun în asemenea cazuri, având în vedere că minorul sub 16 ani, a fost îndemnat să facă astfel de activități, nesupravegheat”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Protest pentru deschiderea podului Brașov – Sanpetru. Vezi aici Video:

Next Story

Brașov. Meteo. Cum va fi vremea de 1 Mai