(Video) Brașov: Update! EXPLOZIE în Cartierul Tractorul

Last Updated on aprilie 23, 2017 O puternică explozie a avut loc în această dimineață pe strada Jiului din cartierul Tractorul. Un bărbat și o femeie au fost răniți și transportați la Spitalul Județean.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat, pentru MEDIAFAX și preluat de romaniatv.net , că o explozie puternică s-a produs, duminică dimineaţa, într-un apartament de pe strada Jiului din municipiul Braşov.

(Video) Brașov: Update! EXPLOZIE în Cartierul Tractorul 1

(foto: brasovtv.com)

În urma exploziei, un bărbat şi o femeie au suferit arsuri, femeia fiind afectată de acestea pe 60% din suprafaţa corporală. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Două echipaje SMURD şi două cu apă şi spumă au intervenit pentru asigurarea măsurilor de protecţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, peste 60 de persoane au fost evacuate din bloc, iar cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

”Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri de gradul unu şi doi pe 60% din suprafaţa corpului, iar bărbatul, în vârstă de 30 de ani, arsuri de gradul unu şi doi pe 35% din suprafaţa corpului. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri“, a spus cpt. Ciprian Sfreja, informează Mediafax.

Vezi aici Video postat de Brasov TV pe Youtube.com:

Aproximativ zece locuinţe au fost afectate de explozia care s-a produs în blocul de garsoniere din cartierul Tractorul. “A fost izolată zona, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică şi cu gaz. Deocamdată se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs explozia”, a spus Ciprian Sfreja.

Previous Story

(Video) Junii Brașovului au încheiat Săptămâna Luminată cu “Aruncatu-n țol”. „Eu știu că este singurul obicei de acest fel din România”

Next Story

(Video) „Cum se arunca gunoiul in zona 1 din Brasov!!! Distribuiti va rog sa ii facem cunoscuți pe gunoaiele din duba albă!!!”