Brașov: Prioritate? Biserică de construit în Aeroport. Vezi 5 lucruri care trebuie construite de urgență acolo:

Last Updated on aprilie 8, 2017 Brașov: Prioritate? Biserică de construit în Aeroport. Vezi 5 lucruri care trebuie construite de urgență acolo: 1
Luni a avut loc o ședință la Consiliul Județean Brașov în care consilierii au dezbătut, serios, construcția unei capele ortodoxe în incinta Aeroportului. Se pare că lucrările vor fi finalizate doar cu ajutor divin altfel lucrurile sunt foarte complicate din cauza banilor.

„În studiul de fezabilitate pentru etapa a III-a aferent proiectului Aeroportului Internaţional Braşov, care văd că e în curs de finalizare, ar trebui să se includă şi construirea unei capele ortodoxă în incinta acestuia”, a afirmat consilierul județean Ionel Spinean (PER) citat de bzb.ro.

Brașov: Prioritate? Biserică de construit în Aeroport. Vezi 5 lucruri care trebuie construite de urgență acolo: 2

O astfel de completare a studiului de fezabilitate este imposibilă, având în vedere că documentul a fost finalizat în luna noiembrie a anului trecut, iar indicatorii tehnico-economici aferenţi proiectului aeroportului au fost votaţi de Consiliul Judeţean încă în 6 decembrie 2016.

De altfel, Mihai Pascu, director general în CJ Braşov, i-a explicat consilierului judeţean al PER că suma prevăzută în bugetul pe anul 2017 respectiv 87.600 lei pentru „actualizarea studiului de fezabilitate, este, de fapt, un rest de plată către firma care a realizat studiul. Suma a fost achitată în luna ianuarie a acestui an şi trebuia prinsă în bugetul pe anul acesta”.

Ce s-ar mai putea construi în aeroportul Brașov până la finalizarea lucrărilor

1. Leagăne pentru cei care așteaptă avioanele să vină

2. Sens giratoriu pentru mașinile care fac curse de raliu pe pistă

3. Un curcubeu. Poate un spiriduș îi duce pe constructori la o comoară să aibă bani de lucrări.

4. Un Mall. Dacă pe uzina Tractorul și e fabrica Hidromecanica s-a reușit, de ce nu și pe Aeroport, care arată ca o ruină?

5. Pistă de biciclete. Cele din oraș sunt ocupate de mașini

Tu ce ai vrea să se mai construiască la Aeroport?

Previous Story

Brașov: OFICIAL! Kaufland, magazinul 2, se deschide sambătă, 8 aprilie

Next Story

Brașov: Clinicile private te invită să participi în campania ”Donează sânge!