Parada Junilor Brașoveni. Comunicat oficial al Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi

Last Updated on aprilie 20, 2017 Primăria Brașov a decis să amâne Zilele Brașovului din cauza zăpezii. Astfel s-a amânat și Parada Junilor, confirmarea oficială venind de la Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi.

Comunicat: „Consiliul Director al Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi a decis cu o unanimitate de voturi amânarea Sărbătorii Junilor din Duminica Tomii. Motivul amânării a fost timpul nefavorabil, reîntoarcerea iernii.

Parada Junilor Brașoveni. Comunicat oficial al Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi 1

Defilarea călare a Junilor este principalul moment al Zilelor Brașovului, o sărbătoare a comunității brașovene, care atrage în fiecare an un public numeros. Din respect față de publicul brașovean și turiști s-a decis organizarea evenimentului în ziua de 30 aprilie. Sperăm că vremea bună și măreția tradiției Junilor din Șchei și Brașovechi vor contribui și în acest an la organizarea unui eveniment de calitate pe măsura moștenirii culturale brașovene.

Calendarul evenimentelor Junilor Tineri se păstrează după agenda comunicată anterior, astfel maine, Vineri, 20 aprilie, Junii vor organiza Aruncatul în tol în Prund (Piața Unirii) la orele 17.00 și îi invită pe brașoveni să li se alăture la acest obicei tradițional deosebit de spectaculos.
Cu aleasă considerație Alexandru Stănescu, Secretarul Uniunii Junilor, in Șchei și Brașovechi”

Previous Story

Brașov: „Să amâni parada Junilor e ca și cum ai amâna ziua de 1 mai că e vreme urâtă sau Crăciunul că nu e zăpadă”

Next Story

(Foto) Brașovul BLOCAT! Bonus: 7 mașini s-au tamponat într-un accident