Oktoberfest Brașov. A schimbat locația și montează două corturi. Bonus: Parc de distracții!

Last Updated on mai 28, 2017 Organizatorii Oktoberfest au făcut publice primele date pentru festivalul din acest an. Evenimentul va avea loc timp de 10 zile, în perioada 07 – 17 Septembrie 2017.

Werner Braun, organizator: “Am avut un an greu, dar cred că toţi am avut şi realizări, dar tocmai de aceea 11 zile putem să uităm de griji şi pentru că se termină vacanţa să terminăm şi noi cu un chef pe cinste.”
Vor curge, asadar, hectolitri de bere şi voie bună începând cu 07 Septembrie în zona fostului Stadion Municipal!!!
Cine vine?

Oktoberfest Brașov. A schimbat locația și montează două corturi. Bonus: Parc de distracții! 1

7 motive ca să te bucuri de Oktoberfest anul acesta!!!
1. Numărul 7 se spune că este cel al norocosilor, băutori de bere bună şi amatori de distracţie bavareză din 07 – 17 Septembrie 2017 Braşov!

 

2. Şi mai mare şi mai fain! Aşa se anunţă Oktoberfest-ul la cea de-a noua ediţie: două corturi, două scene, mai multe formaţii … unde? Pe fostul Stadion Municipal din cartierul Bartolomeu!

3. Cel mai mare parc de distracţii şi de recreere pentru întreaga familie văzut vreodată la Braşov!
Aproape 20 utilaje de mari dimensiuni „Luna Parc” – oare vei avea curaj să le încerci pe toate?

4. Păşeşte în poiana Oktoberfest pentru că „Relaxarea schimbă starea” am pregătit o zonă verde pentru pasionaţii de natură! Uite-l şi pe cerbul Cornel!

5. Ai fost întotdeauna norocos dar stai să vezi acum când îţi vom pune peste 15.000 de premii la bătaie – hai în zona de jocuri, te provocăm să le câştigi pe toate!

6. Miss Oktoberfest şi Regele berii fac echipă bună la distracţie, anul acesta este musai să participi, te facem vedetă în oraş!

7. Pentru că „Banatul e fruncea” nu poate să lipsească cel mai mare festival al berii bune Oktoberfest, aşa că anul acesta îi urcăm şi pe bănăţeni pe mese … prin dans şi muzică bună!

Previous Story

Brașov: O fetiță a murit strivită de o cruce. Avea doar 11 ani

Next Story

Brașov: ATENȚIE! Se fură motorină din rezervoare! „Aveți grijă unde parcați”