(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!”

Last Updated on aprilie 20, 2017 În Brașov sunt anunțate ninsori joi, vineri dar și duminică noaptea. De luni vremea se va încălzi iar temperaturile vor urca până la 21 de grade vineri!

Conform ANM, in intervalul joi, 20 aprilie, ora 18:00 – vineri, 21 aprilie, ora 9:00, va fi cod portocaliu de precipitatii insemnate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare in Moldova, ninsori si strat de zapada consistent in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, intensificari ale vantului.
Vremea în Brașov:
(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 1

In cea mai mare parte a Moldovei vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare, local insemnate cantitativ, iar in zona de munte a judetelor Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Arges, Dambovita, Prahova si Buzau va ninge si se va depune strat de zapada, local consistent. Temporar, vantul va avea intensificari cu viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane rafalele vor depasi 70…80 km/h, viscolind zapada.

 

Bogdan Ifteni 20.04.2017 primăvara în Brasov! Sunt în posesorul cauciucurilor de iarna (Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 2🙂…Pana la 1 Mai în stilul asta

(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 3

Doru SanduSemne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!

(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 4

In Brasov, mai multi copaci au fost rupti de vant. Inclusiv traficul feroviar a fost intrerupt pentru intre Brasov si Predeal tot din cauza copacilor doborati.

Anisoara CiobotaruA venit primăvara cu zăpadă la Brașov.
(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 5
Ligia Ogrutan Acum la Braşov, în alb şi negru (cu toate că poza este color!). În Răcădău.

(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 6

Youan le DrenPiata Unirii Brasov 20\04\2017 Buna dimineata tuturor !

(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 7 (Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!” 8

Drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov a fost blocat. Cativa brazi au cazut peste sosea si au blocat complet circulatia. Politia nu lasa in continuare pe nimeni sa treaca pe acest tronson de drum pentru ca vantul bate cu putere si s-ar putea sa mai cada si alti copaci.

Previous Story

(Foto) Brașov: ATENȚIE! Drum blocat de zăpadă, trenuri oprite în stații din cauza ninsorii!

Next Story

Accident Brașov, în lanț! „E gheata pe jos, sticla, nu puteai sa stai in picioare. Iar ne-a luat iarna prin surprindere”