Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
(Foto) Brașov: Un puști cu 100 de oi pe la Carrefour. Vezi ce a pățit proprietarul:

(Foto) Brașov: Un puști cu 100 de oi pe la Carrefour. Vezi ce a pățit proprietarul:

Last Updated on aprilie 24, 2017 Dumninică seara Poliția Locală a fost chemată la o intervenție mai ciudată. O turmă de oi a ajuns pe șosea, lângă Carrefour blocând traficul.Polițiștii au găsit la fața locului un puști cu 100 de oi.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Dan Gheorghilas a postat fotografii cu mesajul: „Atentie la sensul giratoriu de la Carrefour!!!!”
(Foto) Brașov: Un puști cu 100 de oi pe la Carrefour. Vezi ce a pățit proprietarul: 1
(Foto) Brașov: Un puști cu 100 de oi pe la Carrefour. Vezi ce a pățit proprietarul: 2

Agenții de la Locală au fost nevoiți să îndepărteze animalele din drum pentru fluidizarea circulației.
Ulterior, politiștii locali au descoperit că minorul, pus de părinți să se ocupe de oi, a scăpat controlul turmei, informează coronapress.ro.

„În urma cercetărilor de la fața locului, a fost depistat și identificat proprietarul stânei de oi. Menționam ca tabăra de ovine este campată pe teritoriul localității Săcele. Proprietarul oilor a fost sancționat cu 500 de lei conform HCL 153/2010, însă și părinții urmează să fie, la rândul lor, sancționați din cauză că nu au supravegheat minorul, cu vârsta mai mică de 16 ani, iar îndemnul acestora ca minorul să pască oile pe raza municipiului Brașov, constituie contravenție.

De asemenea, va fi înștiințată Direcția pentru Protecția Copilului pentru a se putea lua măsurile ce se impun în asemenea cazuri, având în vedere că minorul sub 16 ani, a fost îndemnat să facă astfel de activități, nesupravegheat”, declară directorul executiv al Poliţiei Locale, Nicolae Aldea.

Previous Story

Brașov: Trupurile celor doi copii alpinişti vor ajunge în această seară, acasă. Vezi unde le poți aduce un ultim omagiu:

Next Story

(Video) Protest pentru deschiderea podului Brașov – Sanpetru. Vezi aici Video: