(Foto) Brașov: ATENȚIE! Drum blocat de zăpadă, trenuri oprite în stații din cauza ninsorii!

Last Updated on aprilie 19, 2017 Probleme mari la intrările/ieșirile din Brașov din cauza zăpezii căzute în ultimele ore. Drumul spre Cheia este blocat pentru camioane și autoturisme iar calea ferată este blocată între Timișul de Sus și Dârste.

Pe Facebook, Culcer Vasilea postat fotografii cu mesajul: „Cheia blocată spre Brașov”
(Foto) Brașov: ATENȚIE! Drum blocat de zăpadă, trenuri oprite în stații din cauza ninsorii! 1
(Foto) Brașov: ATENȚIE! Drum blocat de zăpadă, trenuri oprite în stații din cauza ninsorii! 2
(Foto) Brașov: ATENȚIE! Drum blocat de zăpadă, trenuri oprite în stații din cauza ninsorii! 3

Circulația feroviară pe magistrala 300 este oprită miercuri de la ora 15,00 între stațiile Timișul de Sus și Dârste, din cauza ruperii ”firului liniei de contact” de copacii căzuți în urma vântului puternic, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Regionalei CFR Brașov, Ioan Pintea.

El a precizat că și între Predeal și Timișul de Sus au fost copaci căzuți pe calea ferată, fără a fi afectată linia de contact.

Pintea estimează remedierea avariilor în cursul serii.

“Depinde foarte mult de Societatea electrică cu care Compania CFR lucrează. (…) Apreciez că e posibil ca în jurul orei 19,00 să fie remediată situația”, a spus directorul Regionalei CFR Brașov.

Potrivit acestuia, mai multe trenuri de călători sunt oprite în gările Predeal, Timișul de Sus, Brașov și Dârste, în urma incidentului petrecut, ele urmând să ajungă cu întârziere la destinație.

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Noul spital va fi un spital PUBLIC, nu privat! … Noul spital va avea două valențe egal dezvoltate, fiind CLINIC și DE URGENȚĂ!”

Next Story

(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!”