Brașovul desemnat orașul din România cu cel mai bun aer de respirat! Oare? Vezi de ce este în realitate cel mai otrăvit din România:

Last Updated on aprilie 27, 2017 Storia.ro anunță că a finalizat un studiu potrivit căruia Brașovul este pe primul loc în România privind calitatea aerului. Baza studiului: Percepția cetățenilor asupra calității aerului din orașele și cartierele în care locuiesc.
Cu alte cuvinte brașovenii au spus că orașul în care trăiesc are aerul cel mai curat.
Cum stă în realitate Brașovul? Este pe locul doi cel mai POLUAT oraș din România după București și alături de Iași!
O spune Comisia Europeană.

Iași, Brașov și București sunt cele mai poluate orașe din România. Avertismentul vine din partea specialiștilor Agenției Europene de Mediu, care susțin că nivelul de poluare depășește limitele impuse la nivel european.
Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a explicat că cele trei orașe sunt în procedura de infringement din partea Comisiei Europene, relatează Bună Ziua Iași. Presa din Brașov nu scoate un cuvânt asupra acestei probleme.
Brașovul desemnat orașul din România cu cel mai bun aer de respirat! Oare? Vezi de ce este în realitate cel mai otrăvit din România: 1

Specialiștii Agenției Europene de Mediu au semnalat o creștere a numărului victimelor din cauza poluării cauzate de particulele de praf care ar putea apariția unor boli grave, precum cancerul.

„Cetățenii din anumite zone din Iași, București și Brasov au fost expuși în mod aproape continuu unor niveluri nesănătoase de PM10 înca din 2007… nu își protejează cetățenii de poluarea cu particule fine (PM10).

Aceste particule fine provin din emisiile generate de industrie, trafic și încălzirea locuințelor si pot cauza astm, afecțiuni cardiovasculare, cancer pulmonar si deces prematur”, se arata inr-un raport al Comisiei Europene.

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a recunoscut problema cu care se confruntă orașele Iași, Brașov și București din cauza nivelului ridicat de poluare.

„Avem trei orașe în momentul de față care sunt în procedura de infringement din partea Comisiei Europene pentru că a crescut gradul de poluare. Bucureștiul, Iașiul și Brașovul, cu administrațiile respective lucrăm în momentul de față să rezolvăm procedur a declarat Daniel Constantin, fostul ministrul al Mediului.

Clasamentul prezentat de storia.ro:
Brașovul desemnat orașul din România cu cel mai bun aer de respirat! Oare? Vezi de ce este în realitate cel mai otrăvit din România: 2
Brașovul desemnat orașul din România cu cel mai bun aer de respirat! Oare? Vezi de ce este în realitate cel mai otrăvit din România: 3

Tot din punct de vedere al autoperceptiei, clsamentul pe cartier
Brașovul desemnat orașul din România cu cel mai bun aer de respirat! Oare? Vezi de ce este în realitate cel mai otrăvit din România: 4
Brașovul desemnat orașul din România cu cel mai bun aer de respirat! Oare? Vezi de ce este în realitate cel mai otrăvit din România: 5
De ce ai vrea să te minți frumos și să nu ții cont de realitatea prezentată de Comisia Europeană și fostul ministru al Mediului: Brașovul este otrăvit?!

Previous Story

RAT Brașov: Modificări importante la traseele de autobuze, sâmbătă și duminică

Next Story

Program Zilele Brașovului, Vineri 28 aprilie. Vezi aici