Brașov: Trupurile celor doi copii alpinişti vor ajunge în această seară, acasă. Vezi unde le poți aduce un ultim omagiu:

Last Updated on aprilie 24, 2017 UPDATE
Durere mare la Brașov și la Râșnov. Trupurile celor doi copii, Dor Geta Popescu (14 ani) și Erik Gulacsi (13 ani), care au pierit în avalanşa din Masivul Retezat, vor ajunge în această seară, acasă pentru ultimul drum. Râşnovul va declara o zi de doliu în memoria tinerei alpiniste Dor Geta Popescu.

Dor va ajunge la Rîşnov, iar trupul ei va fi depus la capela Bisericii Sf. Nicolae de pe strada I.L. Caragiale, la cîţiva metri de casa părintească. Erik va ajunge şi el acasă, la Braşov, unde familia şi colegii de clasă îi pot aduce ultimul omagiu la capela Bisericii „Schimbarea la Faţă“ (Micşunica) din cartierul Astra, informează monitorulexpres.ro.

Brașov: Trupurile celor doi copii alpinişti vor ajunge în această seară, acasă. Vezi unde le poți aduce un ultim omagiu: 1

Cei doi copii vor porni, miercuri, pe ultimul drum, înmormîntările urmînd să aibă loc la cimitirele de lîngă capelele unde vor fi depuşi.

UPDATE
Presa din Cluj anunță că trupul lui Erik Gulacsi a fost preluat de la morga Spitalului din Deva, unde s-a efectuat autopsia, şi transportat la crematoriul din Cluj.

Trupul lui Erik Gulacsi a fost preluată astăzi de la morga Spitalului din Deva şi transportat la Crematoriul din Cluj, informează adevarul.ro. Decizia ca trupul lui Erik să fie incinerat a fost luată de familie, după cum confirmă apropiaţi ai familiei. Reprezentanţii Crematoriului din Cluj au declarat că identitatea clienţilor lor este confidenţială, dar au spus că nici nu infirmă, nici nu confirmă informaţia.

Bibliotecara Petronela Bordea despre Dor Geta Popescu, potrivit rttbrasov.ro: „Citea mult. Foarte mult. Şi cărţi grele. „Hoţul de cărţi” a citit, Tom Gates, „O buclă în timp”. Deci chiar nu pot să vorbesc aşa… Era o fetiţă foarte deschisă. De multe ori, când se întorcea din expediţiile ei îmi povestea pe unde a fost, cum a fost, ce a văzut, ce a impresionat-o”

Previous Story

Brașov: Din nou protest la asajul de la Sânpetru, cu 40 de mașini! „Bătaia de joc e maximă. Podul spre Sanpetru nu e deschis circulatiei, dar ce frumos e iluminat noaptea”

Next Story

(Foto) Brașov: Un puști cu 100 de oi pe la Carrefour. Vezi ce a pățit proprietarul: