Brașov: „Să amâni parada Junilor e ca și cum ai amâna ziua de 1 mai că e vreme urâtă sau Crăciunul că nu e zăpadă”

Last Updated on aprilie 20, 2017 Tradiția spune că pe 25 decembrie are loc Crăciunul. Se amână dacă nu este zăpadă sau dacă ninge prea mult? Nu. Tradiția spune că Parada Junilor are loc în prima duminică după Paște, Duminica Tomii, indifierent de vreme. Cine vrea să participe este binevenit, cu-i nu-i place ploaia sau ninsoarea nu este obligat să meargă. Parada nu se face pentru spectatori, se face pentru tradiție. Și atunci, de ce să se amâne?

Primăria a anunțat în această dimineață că va amâna Zilele Brașovului dar și Parada Junilor.
Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Să amâni parada Junilor e ca și cum ai amâna ziua de 1 mai că e vreme urâtă sau Crăciunul că nu e zăpadă”.

Brașov: „Să amâni parada Junilor e ca și cum ai amâna ziua de 1 mai că e vreme urâtă sau Crăciunul că nu e zăpadă” 1

Novac Marcela: Păi cum să amâne parada, sunt oameni care au venit la Brașov special pentru acest eveniment și nu pot să mai vina peste o săptămână.

Adrian CiocălăuMi se pare de bun simț. Până la urmă care e scopul unui eveniment?

Primăria Municipiului Braşov: „Zilele Braşovului se amână pentru săptămâna viitoare, 28-30 aprilie

Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, cod portocaliu, şi în urma discuţiilor cu partenerii şi participanţii la Zilele Braşovului, Municipalitatea a luat decizia amânării acestui eveniment, pentru săptămâna viitoare, în perioada 28-30 aprilie. Totodată, tot din cauza condiţiilor meteo, Parada Junilor se amână pentru data de 30.04. În cazul în care vor fi modificări ale programului acestui eveniment, le vom face publice în cel mai scurt timp posibil”.

Ești de acord să se amâne Parada Junilor?

 

Previous Story

Brașov: Ce se întâmplă cu Parada Junilor? Zilele Brașovului au fost amânate!

Next Story

Parada Junilor Brașoveni. Comunicat oficial al Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi