Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov: Mall-ul AFI Palace va bloca traficul la Hidro? „Vor fi blocaje mari pe 15 Noiembrie, de la Patria pana in Centrul Civic si mai departe, fiindca vor fi multi care vor veni dinspre Kogalniceanu si vor vrea sa intre in mall, folosind sensul giratoriu apoi taind cateva benzi in nici 50 de metri. Cei care vin dinspre Patria + autobuzele RATBV vor trebui sa le dea acestora prioritate si se vor forma cozi”

Brașov: Mall-ul AFI Palace va bloca traficul la Hidro? „Vor fi blocaje mari pe 15 Noiembrie, de la Patria pana in Centrul Civic si mai departe, fiindca vor fi multi care vor veni dinspre Kogalniceanu si vor vrea sa intre in mall, folosind sensul giratoriu apoi taind cateva benzi in nici 50 de metri. Cei care vin dinspre Patria + autobuzele RATBV vor trebui sa le dea acestora prioritate si se vor forma cozi”

Last Updated on aprilie 26, 2017 AFI Palace a dat publicității noi fotografii cu mall-ul pe care-l vor construi în Centrul Civic la Hidro. Modul cum va fi amplasat îi îngrijorează pe brașoveni deoarece există riscul ca traficul auto să fie blocat în zonă. Din poze se vede că cei care construiesc mall-ul vor să profite la maxim de teren, intrarea fiind chiar pe actualul trotuar. Nu au vrut să facă o bandă auto specială pe terenul lor. Așa cum s-a întâmplat la noul Kaufland unde sensul giratoriu a fost amplasat spre magazin.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Daca imaginile din articol sunt pe bune, toata zona se va bloca. Vor fi blocaje mari pe 15 Noiembrie, de la Patria pana in Centrul Civic si mai departe, fiindca vor fi multi care vor veni dinspre Kogalniceanu si vor vrea sa intre in mall, folosind sensul giratoriu apoi taind cateva benzi in nici 50 de metri. Cei care vin dinspre Patria + autobuzele RATBV vor trebui sa le dea acestora prioritate si se vor forma cozi.
Cietste si
Brașov: Mall-ul AFI Palace, Poze NOI! Vezi cum se va încadra în locul fabricii Hidromecanica. Va bloca traficul auto în zonă?
Brașov: Mall-ul AFI Palace va bloca traficul la Hidro? „Vor fi blocaje mari pe 15 Noiembrie, de la Patria pana in Centrul Civic si mai departe, fiindca vor fi multi care vor veni dinspre Kogalniceanu si vor vrea sa intre in mall, folosind sensul giratoriu apoi taind cateva benzi in nici 50 de metri. Cei care vin dinspre Patria + autobuzele RATBV vor trebui sa le dea acestora prioritate si se vor forma cozi” 1

Mai mult, alveola statiei RATBV este mult prea mica, avand in vedere ca e una din cele mai aglomerate din oras. Acolo incape un singur autobuz scurt si in cel mai fericit caz, unul lung. Pentru ca se intampla des sa vina 2-3-4 autobuze in acelasi timp, acestea vor trebui sa astepte sa intre in statie si va iesi haos acolo, cu claxoane, injuraturi si nervi la maxim.
Brașov: Mall-ul AFI Palace va bloca traficul la Hidro? „Vor fi blocaje mari pe 15 Noiembrie, de la Patria pana in Centrul Civic si mai departe, fiindca vor fi multi care vor veni dinspre Kogalniceanu si vor vrea sa intre in mall, folosind sensul giratoriu apoi taind cateva benzi in nici 50 de metri. Cei care vin dinspre Patria + autobuzele RATBV vor trebui sa le dea acestora prioritate si se vor forma cozi” 2

Deja la orele 16:30-17:30 se formeaza blocaje pe 15 Noiembrie, de la Hidro A pana la Calea Bucuresti. Deja prevad cum straduta care iese din mall, cea de dupa statie, va fi plina de masini care vor vrea sa iasa si o sa astepte mult si bine pana sa intre pe 15 Noiembrie. Iar cand in sfarsit o sa iasa, ne alegem cu aglomeratie.

Proiectul mai prevede si doua cladiri de birouri. In mod sigur angajatii din aceste cladiri nu vor veni pe biciclete la munca, ci cu masina. Ei unde parcheaza? Cand li se termina programul, vor iesi cu masinile direct in blocaj. Si uite asa, fara o alternativa buna de a ajunge din centru in Astra, Florilor, Uzina 2, Noua etc. se va da peste cap tot traficul din Brasov.
Brașov: Mall-ul AFI Palace va bloca traficul la Hidro? „Vor fi blocaje mari pe 15 Noiembrie, de la Patria pana in Centrul Civic si mai departe, fiindca vor fi multi care vor veni dinspre Kogalniceanu si vor vrea sa intre in mall, folosind sensul giratoriu apoi taind cateva benzi in nici 50 de metri. Cei care vin dinspre Patria + autobuzele RATBV vor trebui sa le dea acestora prioritate si se vor forma cozi” 3

Dobrogeanu Gherea e o gluma, toata lumea se va inghesui sa mearga pe acolo si se va bloca zona Teatrului Dramatic, Nicolae Balcescu. Ah, stati un pic, deja se intampla asta.

Si foarte important: blvd. 15 Noiembrie, inainte de intersectia cu Toamnei si Calea Bucuresti, in momentul de fata, este aglomerat la orele 16:30-17:30 si situatia se imbunatateste doar multumita politistilor care dirijeaza traficul. E imposibil ca in fiecare zi din an sa stea un politist acolo sa repare greselile facute de unii, atunci cand au gandit astfel infrastructura rutiera.

O sa ziceti ca vorbesc prostii si ca ar fi bine sa-mi vad de bicicleta. In situatia de fata, daca asa vor sta lucrurile, prevad ca n-o sa fiu singurul care va renunta la masina si la RATBV in favoarea bicicletei.
Din fericire, imi permit sa scriu lucrurile astea fiindca in fiecare zi conduc masina prin traficul din oras, merg si pe bicicleta, sunt si pieton si nu mi-e rusine nici sa merg cu RATBV.”


Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: UPDATE! Parada Junilor și Zilele Brașovului 2017. Vezi noul program, când are concert Carla’s Dreams:

Next Story

Untold de Brașov nu, Untold de Constanța Da. Vezi primii artiști de top care vor concerta la malul mării în această vară: