Brașov: Din nou protest la asajul de la Sânpetru, cu 40 de mașini! „Bătaia de joc e maximă. Podul spre Sanpetru nu e deschis circulatiei, dar ce frumos e iluminat noaptea”

Last Updated on aprilie 24, 2017 Autoritățile amână deschiderea pasajului spre Sânpetru dar nu au nicio problemă să-l lumineze degeaba în fiecare seară. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că trebuie să facă un ocol mare pentru a ajunge din Brașov în Sânpetru.
Astăzi, de la ora 17.30, este anunţat un protest la pasajul Sânpetru, din cauza întârzierii nejustificate a finalizării pasajului.

Pe Facebook, Serban Sovaiala a postat o fotografie cu mesajul: „Bătaia de joc e maximă. Podul spre Sanpetru nu e deschis circulatiei, dar ce frumos e iluminat noaptea”.

Brașov: Din nou protest la asajul de la Sânpetru, cu 40 de mașini! „Bătaia de joc e maximă. Podul spre Sanpetru nu e deschis circulatiei, dar ce frumos e iluminat noaptea” 1

Cel puţin 40 de maşini vor merge foarte încet pe Ocolitoare, în semn de protest, informează brasovultau.ro. Locul de adunare al protestatarilor este capătul pasajului dinspre Sânpetru. Zeci de locuitori din Sânpetru au protestat şi în urmă cu două zile, fiind revoltaţi că, zilnic, drumul de la muncă şi şcoală este mai lung decât în mod normal.

Conform presei locale, locuitorii din Sânpetru au parcurs şi 200 de km în plus pe lună, din cauza faptului că trebuie să ocolească. De săptămâni întregi, protestatarii susţin că nu au văzut niciun muncitor pe pasaj, însă, vineri, în ziua protestului, au fost reluate lucrările la pasajul spre Sânpetru.

Bătaia de joc e maximă. Podul spre Sanpetru nu e deschis circulatiei, dar ce frumos e iluminat noaptea.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că circulaţia va fi redeschisă abia după 15 mai, asta deşi, autorităţile au programat pentru mâine, 25 aprilie, recepţia la terminarea lucrărilor.

Previous Story

Brașov: DISPARIȚIE „„Va rog sa anuntati dacă vedeti un barbat in varsta de 82 de ani. Se numeste Giura Aurel”

Next Story

Brașov: Trupurile celor doi copii alpinişti vor ajunge în această seară, acasă. Vezi unde le poți aduce un ultim omagiu: