Accident Brașov, în lanț! „E gheata pe jos, sticla, nu puteai sa stai in picioare. Iar ne-a luat iarna prin surprindere”

Last Updated on aprilie 20, 2017 Zăpada pune mari proleme în Brașov unde autoritățile au fost luate prin surprindere iar în unele locuri este „sticlă” pe șosea.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Covaci Sorin a postat o fotografie cu mesajul: Accident in lanț , la intrare pe varianta noua spre uzina 2 !
Accident Brașov, în lanț! „E gheata pe jos, sticla, nu puteai sa stai in picioare. Iar ne-a luat iarna prin surprindere” 1
Gyongyi Parteni: E gheata pe jos, sticla, nu puteai sa stai in picioare. Iar ne-a luat iarna prin surprindere.

In Brasov, mai multi copaci au fost rupti de vant. Inclusiv traficul feroviar a fost intrerupt pentru intre Brasov si Predeal tot din cauza copacilor doborati, informează stirileprotv.ro.

Drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov a fost blocat. Cativa brazi au cazut peste sosea si au blocat complet circulatia. Politia nu lasa in continuare pe nimeni sa treaca pe acest tronson de drum pentru ca vantul bate cu putere si s-ar putea sa mai cada si alti copaci.

Grigoras Claudia Ioana Iarna in toata regula spre brasov….drumuri blocate….astai romania

Accident Brașov, în lanț! „E gheata pe jos, sticla, nu puteai sa stai in picioare. Iar ne-a luat iarna prin surprindere” 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 7:50, în judeţul Covasna, traficul rutier a fost oprit pe DN11, în Pasul Oituz, în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire. Se estimează că circulaţia va fi reluată peste o jumătate de oră.

Previous Story

(Foto) Meteo Brașov: Vezi până când va ninge! „Semne clare pentru sceptici, ca vine primavara si la Brasov!!”

Next Story

Două CUTREMURE aproape de Brașov. Unul destul de puternic: