(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center

Last Updated on martie 19, 2017 Administratorii Superland Brașov, cel mai mare parc de distracții din România pentru copii, a prezentat primele imagini cu zona de Shopping Center.
Superland se construiește lângă complexul comercial Brintex și va fi deschis în perioada următoare.

Vezi aici Video cu zona de Shopping Center

Una din atracțiile parcului este cinematograful 8D, unic în Europa.
Acesta are o vedere panoramică de 360 de grade, atracție ce de asemenea este unică în Europa la ora actuală. Acțiunea se va petrece în faţă, în spatele sau în lateralul, astfel încât vizionarea unui film devine o experienţă de neuitat.
(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center 1

(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center 2

Sala dispune de 30 de locuri rotative, iar 12 proiectoare de ultimă generație împreună cu multe alte sisteme sunt folosite pentru a obţine efecte speciale.

Superland pregătește și un Adventure Park.

„Superland este o destinație diversificată. Este un centru de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, care combină recreerea, divertismentul și relaxarea. Principala misiune a complexului are în vedere joaca și consumul de energie pentru copii cu vârsta de până la 12 de ani, în timp ce părinții lor se pot relaxa sau practica alte activități.
(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center 3

(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center 4

„Demn de meționat este faptul că nu vom oferi jocuri cu teme violente. La Superland, aceste activități pentru copii sunt «împachetate» într-un mediu controlat, în condiții de siguranță, supravegheat, să exercite și să se distreze în timp ce imaginația lor este stimulată și ei sunt provocați fizic” spun administratorii.

Trei excavatoare galbene, unicat în România, cu brațele lungi de trei metri, îi așteaptă pe micii constructori să-şi pună casca și să se mute bile de plastic, în cadrul unor concursuri organizate ad-hoc.

(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center 5

„Există un loc special, o sală de spectacole, unde eroii și prințesele vor intra în contact direct cu vizitatorii. Magicieni, acrobați, teatru de păpuși, concursuri şi de spectacol. Toate acestea se vor aduna pe scena pentru a-i distra pe copii, dar şi pe părinții acestora.
O sală multifuncțională, echipată la cele mai înalte standarde, va oferi atât copiilor, cât și părinților posibilitatea de a practica sporturi. Împreună cu cei mai buni instructori de aici se vor organiza curusuri de karate, balet sau dans.

Acestea sunt doar o parte din atractiile pe care le veti gasi in interiorul Superland. Multe alte atractii cum ar fi VR 9D, jocuri ARCADE, Jumping Rides vor fi prezentate in detaliu la inceputul anului 2017” spun organizatorii.

(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center 6

Food Court
Nici părinții nu sunt uitaţi, iar pentru ei este prevăzută o zonă indoor și o terasă în aer liber, de peste 500 mp. Plasmele vor face trecerea timpului mai plăcută, în special în timpul turneelor sportive în direct.
Ei vor trebui să aleagă dintr-un meniu tradițional pentru pizza, salate și fast-food și se termină cu un desert delicios, fie înghețată, prăjituri sau vată de zahăr.

Mall Boutique
Zona de shopping cu un design special cu nuanta de copii. Aici veti gasi diferite servicii cum ar fi frizerie cat si magazine cu haine de copii, de adulti si jucarii.

(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center 7

Una din atracțiile parcului este cinematograful 8D, unic în Europa. Acesta are o vedere panoramică de 360 de grade, atracție ce de asemenea este unică în Europa la ora actuală. Acțiunea se va petrece în faţă, în spatele sau în lateralul, astfel încât vizionarea unui film devine o experienţă de neuitat.

„Este o experienţă unică pe care o vor avea copiii, care vor intra cu adevărat într-o lume a animalelor şi a fanteziei, vor fi parte în spectacolul care rulează. Am achiziţionat mai multe filme pentru cei mici, care se pretează unui spectacol 8D. Cei care vor veni la aceste tipuri de spectacole nu au cum să plece dezamăgiţi acasă”, a declarat Florin Păunescu, administratorul Superland.

Previous Story

(Video) Accident Brașov: VIOLENT! 2 copii și 2 adulți răniți. Mașina făcută praf

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire VIOLENTĂ autobuz cu mașină. O persoană încarcerată