(Video) Accident Brașov: VIOLENT! 2 copii și 2 adulți răniți. Mașina făcută praf

Last Updated on martie 19, 2017 Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă seara pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja. 4 persoane au fost rănite, doi copii și doi adulți!”

Accidentul s-a produs între un TIR răsturnat pe șosea și un autoturism care a intrat în TIR, informează agerpres.ro.
stiri accident brasov persani codlea
(Video) Accident Brașov: VIOLENT! 2 copii și 2 adulți răniți. Mașina făcută praf 1
(foto: Bogdan I. E. Eugen via Info Trafic jud Brașov)

Cele patru victime ale accidentului rutier petrecut sâmbătă seara pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani, au fost transportate la spital – doi copii la Spitalul Clinic de copii, iar doi adulți la Spitalul Clinic Județean de Urgență, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Copilul de șapte ani era inconștient, intubat, iar altul de 11 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și la membrele superioare. O persoană de sex feminin, în vârstă de 38 de ani a fost transportată la spital cu dureri toracice și de bazin.

Cea de a patra victimă, un bărbat, are fractură deschisă la genunchiul drept, femur drept și tibie și contuzie toracică, potrivit sursei citate.

Vezi aici Video postat de Bogdan I. E. Eugen via Info Trafic jud Brașov:


Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Brasov: Bicicliști la un pas de a fi loviți de autobuz! „Un dement care n-are ce căuta la volan. Era să ne dărâme pe amândoi”

Next Story

(Video) Superland Brașov: Primele imagini cu zona de Shopping Center