Brașov: Mall-ul Coresi, succes nebun: 120 de milioane de euro în 2016! Vezi cine cumpără cel mai mult de acolo:

Last Updated on martie 22, 2017 Mall-ul Coresi din Brașov se bucură de un succes nebun în rândul brașovenilor și al turiștilor. Magazinul este mai mereu plin iar asta se vede și în cifra de afaceri. Conducerea mall-ului a făcut și portretul robot al celor care cumpără mai mult.

În 2016, Coresi Shoppping Resort a fost vizitat de 9 milioane de persoane, adică de aproximativ 25.000 de vizitatori pe zi, în creştere cu 25% faţă de anul anterior. Aceştia au cheltuit în cel mai mare mall braşovean 120 de milioane de euro, aproximativ 340.000 de euro pe zi. Un calcul simplu relevă faptul că fiecare vizitator a lăsat anul trecut în mall-ul braşovean aproape 14 euro (circa 63 de lei), informează bzb.ro.

Brașov: Mall-ul Coresi, succes nebun: 120 de milioane de euro în 2016! Vezi cine cumpără cel mai mult de acolo: 1

Pentru anul acesta, conducerea Coresi Shopping Resort se aşteaptă la peste 10 milioane de vizitatori. „Vrem să depăşim anul acesta cifra magica de 10 milioane de vizitatori. Anul trecut creşterea a fost de 25% la numărul de vizitatori, conversia în cumpărături fiind de peste 30%, faţă de 2015”, a declarat Iulian Turuianu, directorul Centrului Comercial Coresi Shopping Resort.

Potrivit conducerii Coresi, portretul robot al vizitatorului din mall este: femeie, 25-40 de ani, studii superioare, venituri peste medie, unul-doi copii, posesor de autoturism personal.

Turianu a mai precizat că rata de ieşire a clienţilor Coresi Shopping Resort este una destul de mică, toţi cei patru care au închis magazinele fiind înlocuiţi cu alţi chiriaşi din aceeaşi arie.

„Pe cei de la Belvedere i-am înlocuit cu Chopsix, Salomon a venit în locul Genius, restaurantul italian Primo a fost înlocuit cu localul Don Antonio, iar în locul celor de la Zaza a venit Meli Melo”, spune Turianu.

În plus, se poartă negocieri cu un retailer de fashion care să se alăture mixului de chiriaşi din interiorul centrului comercial, în timp ce în Coresi Street va veni, probabil, în cazul în care negocierile se vor solda cu succes, un retailer de articole sportive.

De asemenea, tot în zona Coresi va fi adus un operator de spălătorii auto, în timp ce în zona sensului giratoriu de pe drumul Coresi va fi adus un operator de restaurante tip drive – inn.

Previous Story

Medic din Brașov umilit de Primărie la Moreni. Dacă şoferul primarului stă acolo, poate sta şi medicul”

Next Story

Brașovul te invită la Parada Junilor. Nu ai voie să lipsești nici în 2017 :)