Brașov: Concert Bosquito la Kruhnen Musik Halle. Vezi cât costă un bilet:

Last Updated on martie 21, 2017 Trupa Bosquito va susține un concert la Kruhnen Musik Halle în data de 24 martie. Biletele sunt disponibile la pretul de 40 de lei si pot fi achizitionate de la barul Kruhnen Musik Halle, sau de la intrare, in seara evenimentului.

Rezervarea unei mese se face achitand 50 de lei de persoana (ce presupune exclusiv suma pentru consumatie la bar). Plata se poate face in avans, la bar, pana in ziua evenimentului.

stiri brasov Concert Bosquito la Kruhnen Musik Halle bilet

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014).

In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 24 martie la Kruhnen Musik Halle sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren “da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

Previous Story

Brașov: Cel mai mare târg al locurilor de muncă, la Aro Palace

Next Story

Video Brașov: ALARMĂ! Poliție, lunetiști reali, mascați cu automate… în plin centrul unui oraș turistic