Brașov: Cel mai mare târg al locurilor de muncă, la Aro Palace

Last Updated on martie 21, 2017 în perioada 30-31 martie la hotelul Aro Palace Braşov va avea loc cel mai mare târg al locurilor de muncă. Evenimentul va găzdui peste 50 angajatori din judeţele Braşov şi Covasna care pun la dispoziţia participanţilor peste 500 locuri de muncă.

Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate vizând atât poziţii entry level cât şi top management din: turism, alimentaţie publică, IT, producţie, administrativ, comerţ, servicii, etc, informează brasovtv.ro

Brașov: Cel mai mare târg al locurilor de muncă, la Aro Palace 1

„Cel mai mare targ de locuri de munca din Brasov, la care participa peste 50 de companii, care ofera peste 500 de locuri de munca in tara si Europa. Pentru locurile de munca oferite in Europa, salariile pornesc de la 1250 Euro/luna fara comision de recrutare”, săun organziatorii.

Angajatori precum Miele, Premium Aerotec, Ramada, Sergiana, Benchmark, Terwa, Elmas, Continental, etc. caută atât muncitori necalificaţi cât şi specialişti în diverse domenii. Organizatorii preconizează participarea a peste 2500 de candidaţi.

Târgul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă dar şi angajaţilor care doresc să-şi schimbe locul de muncă.

Previous Story

Gata și cu Untold de Brașov? Măcar Cerbul de Aur a avut câteva ediții

Next Story

Brașov: Concert Bosquito la Kruhnen Musik Halle. Vezi cât costă un bilet: