Brașov: ATENȚIE la stația RAT de la Hidro. Pericol de camioane de la Mall-ul AFI

Last Updated on martie 23, 2017 Camioanele utilizate la construcția Mall-ului AFI de la Hidro sunt prea grele pentru strada Nicolae Titulescu astfel că din 23 martie vor ieși direct în Bulevardul 15 Noiembrie. Problema este că ieșirea va fi la câțiva metri de stația de la Hidro astfel că pietonii vor trebui să fie foarte atenți.

„Ne-am confruntat în ultima perioadă, în zona respectivă, cu camioane care nu aveau permis de liberă trecere, camioane supraîncărcate, care afectau infrastructura stradală de pe Nicolae Titulescu, arteră pe care ieşeau de pe şantier cu moloz şi pământ.

De asemenea, vehiculele nu aveau curăţate roţile la ieşirea de pe şantier, dar au mai fost constatate şi alte deficienţe”, a declarat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz citat de bzb.ro.

În aceste condiţii, afirmat reprezentantul municipalităţii, într-o primă etapă s-a interzis accesul vehiculelor pe Nicolae Titulescu.

„În urma unei întâlnirii avute cu beneficiarul lucrării, oficialii Poliţiei Locale şi ai Poliţiei Rutiere, s-a stabilit ca, începând din 23 martie, autovehiculele de mare tonaj să intre pe şantier dinspre Bulevardul 15 Noiembrie, unde infrastructura rutieră suportă o limită mai mare de tonaj”, a mai spus Gantz.

Potrivit deciziei municipalităţii, ieşirea din şantier se va face în zona fostei intrări în sediul central al Uzinei Hidromecanica, la mică distanţă de staţia RAT din Centrul Civic, astfel că, în viitor, şoferii camionelor care ies de pe şantier şi cei ai mijloacelor de transport în comun vor trebui să „împartă” acest spaţiu, fără a „da peste cap” traficul rutier.

Previous Story

Brașovul te invită la Parada Junilor. Nu ai voie să lipsești nici în 2017 :)

Next Story

Brasov: Mall-ul Coresi sărbătorește doi ani. Vezi aici programul evenimentelor: