Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere, intersecția Zorilor cu Carpaților

Last Updated on martie 31, 2017 Un alt pieton a fost lovit pe trecere, de această dată la intersecția Zorilor cu Carpaților, joi după-amiază. Fiind o zonă cu pericol ridicat de accidente, aici a fost propusă construcția unui sens giratoriu.
Poliția încă nu a făcut public cine ar fi vinovat de accident, pietonul sau șoferul iar părerile sunt împărțite. Pietonii acuză șoferii iar șoferii pietonii.
Ca să vă faceți o idee cum se traversează în Brașov, stați câteva minute la trecerea de la Memo și veți vedea cum pietonii pun capul în pământ și traversează fără să-i intereseze că în dreapta vine autobuzul de unde au coborât iar din stânga, pe 3 benzi vin multe mașini.
Tot aici, fiind șosea pentru „raliuri”, șoferii vin din Bartolomeu cu viteză iar unii dintre ei nu mai țin cont că cei de pe banda 1 sau chiar din fața lor au oprit. Să vedeți câte frâne și cascadorii fac șoferii acolo.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Raluca Dicu a scris: „Accident pe Carpaților, pieton lovit pe trecere”.

Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere, intersecția Zorilor cu Carpaților 1

Marcel Cata: Daca pietonii nu se asigura sar in fata masinilor pe trecere
Razvan Ciugolia: Nu tot timpul sunt pietonii vinovati. Mereu aceeasi discutie la fiecare accident cu victima.

Marcel Cata: Aceeasi pietonii sant de vina ei cred intotdeauna ca au prioritate fara sa se asigure cine face sute de km pe zi in oraș stie ce zic.

Moise Alexandru: Multe accidente la intersectia asta, e destul de incomoda si pentru soferi si pentru pietoni, poate trebuie semaforizata sau mutata un pic mai sus si din cele doua de pe zona asta facuta una mare cu semafor la jumatatea distantei.

Catalin Stanciu: Ai tot aud pe unii ca tot vorbesc de pietoni ca nu se asigura…bai soferul lui peste…ce obligatii ai tu cand te apropii de o intersectie si de o trecere de pietoni? Crezi ca doar pietonii sunt de vina? Cati din voi vorbesc la telefon cand conduc? Cati din voi se urca bauti la volan? Cati din voi mai dau 2 bani pe viata…va ucideti intre voi cu bolizii vostrii cumparati de mamica si taticul si tot la ei apelati sa plateasca cand tre sa mergeti la mititica…asa ati comentat si de cel de la liceul de informatica…si ala trecea pe verde…

Alecsandra Ciungara: acum 2 zile,la urmatoarea trecere de pietoni catre Cramele lui Decebal. soferii de pe partea dinspre Crame se opresc sa acorde prioritate pietonilor, pun piciorul pe trecere,ajung la mijlocul primei benzi si trece unul cu viteza… aici, tot pietonul este de vina?

Previous Story

Brașov: Concert Sarmalele Reci. Vezi cât costă biletul:

Next Story

RAT Brașov se extinde la Prejmer! Urmează Sânpetru, Săcele, Codlea, Prejmer, Râșnov, Zărnești? Vezi ce trebuie făcut: