Brașov: Lidl face angajări masive prin “Caravana a joburilor”. Vezi ce salariu poți primi:

Last Updated on martie 16, 2017 Retailerul german Lidl a lansat o “Caravana a joburilor”, care va ajunge in toate orasele din tara in care compania detine magazine, scopul fiind recrutarea a 500 de persoane.

Potrivit companiei, campania se va desfăşura din 15 martie până în octombrie. Caravana va opri în parcările celor 88 de magazine pe care retailerul le are în 39 de judeţe.

Brașov: Lidl face angajări masive prin “Caravana a joburilor”. Vezi ce salariu poți primi: 1

Punctul de pornire este Capitala, unde caravana va staţiona în parcarea a 14 magazine în zile diferite, din 15 martie, până în 11 aprilie informează stirileprotv.ro.

Cei interesaţi îşi pot depune CV-ul în cadrul acestei caravane şi pot afla informaţii direct de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei.

În Brașov , caravana ajunge în zilele de 14 și 15 septembrie în magazinele de pe strada Saturn și Hărmanului.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul in Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activeaza in retailul alimentar din Germania si Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa.

Lidl anunta, anul trecut, ca de la 1 octombrie 2016, fiecare angajat cu norma intreaga castiga peste 2.199 de lei brut, suma care include valoarea bonurilor de masa. In plus, Lidl are un sistem de salarizare in trepte, astfel ca in primii trei ani de activitate in companie salariul creste automat in fiecare an.

Acelasi sistem progresiv il are retailer-ul si in ceea ce priveste zilele de concediu. Un angajat beneficiaza in primul an de 21 de zile libere, de 23 in al doilea si de 25 in al treilea. Totodata, compania este singurul retailer care ofera angajatilor sai 2 zile libere de Craciun si 2 zile libere de Paste, dar si cadouri pentru copii si tichete cadou pentru diferite ocazii.

Pe langa salariu, angajatii Lidl Romania primesc si alte beneficii, cum ar fi asigurare medicala privata gratuita, acces la clinici si spitale, cu diferite pachete medicale gratuite. Mai mult, si membrii familiei acestora pot beneficia de oferte pentru servicii medicale.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Alt pieton SPULBERAT pe trecere!

Next Story

RAT Brașov cumpără 100 de autobuze noi! Vezi ce spune primarul George Scripcaru: