Gata și cu Untold de Brașov? Măcar Cerbul de Aur a avut câteva ediții

Last Updated on martie 20, 2017 În decembrie Primăria Brașov a semnat un protocol de colaborare cu Asociația pentru Educație, Diversitate și Multiculturalitate EDM pentru organizarea Red Music Festival, inspirat după Untold de la Cluj. S-a fixat chiar și data evenimentului, 17-23 iulie 2017, la Brașov, în două sau trei locații posibile (fostul Stadion Municipal, parcul Tractorul și, posibil parcul din jurul Lacului Noua).
Însă săptămâna trecută, când s-a împărțit bugetul pe 2017 pentru festivaluri UNTOLD de Brașov a lipsit de la finanțare. Mai mult, ultima postare pe pagina de Facebook a evenimentului datează din 5 februarie.

Festivalurile care au primit bani de la buget sunt:
Festivalul Internaţional al Muzicii de Cameră „Braşov MAI Cultural“ (în luna mai,). Tot în luna mai, copiii sînt aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi, la Festivalul International pentru Copii şi Tineret „Arlechino – Caravana poveştilor“, informează monitorulexpres.ro.

Gata și cu Untold de Brașov? Măcar Cerbul de Aur a avut câteva ediții 1

(foto: Untold.com Cluj)

În toamnă, Teatrul „Sică Alexandrescu“ pregăteşte o nouă ediţie a Festivalului de Dramaturgie Contemporană, iar spre sfîrşitul lunii noiembrie, Opera Braşov va organiza Festivalul de Operă, Operetă şi Balet. Toate cele patru evenimente sînt bugetate cu peste 700.000 de lei de la bugetul local.

Pe pagina de Facebook a evenimentului ultima postare este din 5 februarie. Cam lungă pauza având în vedere că deja ar fi trebuit anunțați artiștii.

Gata și cu Untold de Brașov? Măcar Cerbul de Aur a avut câteva ediții 2

Untold Cluj arată ca un festival organizat, a anunțat artiștii:

Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, şi Steve Aoki, vin în vară la Cluj-Napoca la Untold.

Șase dintre cei mai buni DJ tehno şi house. ”Chris Liebing, Loco Dice, Solomun şi Sven Vath urcă pentru prima dată pe scena Galaxy by Telekom a Festivalului Untold, în timp ce Jamie Jones şi Dubfire se întâlnesc a doua oară cu publicul Untold.

Șase dintre cei mai buni DJ ai genurilor Dubstep și Dumb$Bass. Borgore, Chase&Status DJ Set, Dub FX, Pendulum DJ Set, Sigma DJ Set şi Andy C formează o nouă constelaţie din universul UNTOLD 2017.

Mihai Dragu, organizatorul Red Music Festival Brașov, în decembrie 2016:

„Vrem să aducem artiști de referință, care au mai performat în România sau care să vină aici pentru prima dată. Vrem să avem pe scene tot ceea ce a dat mai bun muzica electronică internațională și am inițiat deja discuții cu impresari din Germania, SUA și Marea Britanie pentru a face acest lucru posibil.

De reușita acestei ediții depinde succesul edițiilor următoare, pe care le vrem mai mari și le vrem de referință pentru Brașov˝.

Previous Story

(Foto) 6 Accidente în Brașov astăzi! Pieton lovit pe trecere, dubă Selgros lovită în sensul giratoriu de la Carrefour, ciocnire în intersecție

Next Story

Brașov: Cel mai mare târg al locurilor de muncă, la Aro Palace