(Foto) Brasov: Bicicliști la un pas de a fi loviți de autobuz! „Un dement care n-are ce căuta la volan. Era să ne dărâme pe amândoi”

Last Updated on martie 18, 2017 Mulți șoferi de autobuz sunt cunoscuți pentru faptul că ei conduc neglijent, punând în pericol cîlătoorii dar și biciliștii. Un șofer de pe ruta Brașov – Săcele este acuzat că era să dea peste doi biciliști, sâmbătă dimineața.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris:  „Un dement care n-are ce căuta la volan. Era să ne dărâme pe amândoi și Kinga are urme de praf de pe autobuz pe geacă de la cât de aproape a trecut de noi. Așteptăm să vină un echipaj de la Poliție să depunem plângere împotriva lui”.

stiri brasov bicilisti autobuz (Foto) Brasov: Bicicliști la un pas de a fi loviți de autobuz! „Un dement care n-are ce căuta la volan. Era să ne dărâme pe amândoi” 1 (Foto) Brasov: Bicicliști la un pas de a fi loviți de autobuz! „Un dement care n-are ce căuta la volan. Era să ne dărâme pe amândoi” 2 (Foto) Brasov: Bicicliști la un pas de a fi loviți de autobuz! „Un dement care n-are ce căuta la volan. Era să ne dărâme pe amândoi” 3
Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Brașov: Sens giratoriu pe strada Republicii. Sincer, te așteptai la așa ceva?

Next Story

(Video) Accident Brașov: VIOLENT! 2 copii și 2 adulți răniți. Mașina făcută praf