Brașov: Un producător de canapele a deschis o fabrică unde angajează 40 de oameni

Last Updated on martie 14, 2017 O fabrică de mobilă a fost deschisă recent în Prejmer, Euromobila Prod. Compania spe­ci­a­lizată în producţia de canapele, col­ţa­re şi paturi are în prezent 15 angajați dar vrea să ajungă până la 55 de an­ga­jaţi.

„Nu avem încă toţi angajaţii de care avem nevoie în fabrică pentru că nu îi găsim. Avem în prezent 15 angajaţi, dar avem nevoie în total de 55 de oameni, în special de cusătoare.

Brașov: Un producător de canapele a deschis o fabrică unde angajează 40 de oameni 1

Înainte să închiriem spaţiul de aici toată lumea spunea că o să găsesc angajaţi, dar acum suntem nevoiţi să aducem angajaţi din altă comună. Sperăm că o să găsim oameni“, a declarat Marcel Pustai, di­rec­torul gene­ral al Euromobila Prod, filiala din Braşov, pentru zf.ro

Până în prezent, investiţia în uni­tatea de producţie se ridică la 150.000 de euro, fără salariile angajaţilor.

Fabrica din Prejmer produce deo­cam­dată în special pentru judeţele Bra­şov, Covasna, Mureş şi Harghita, iar atunci când compania va angaja tot ne­ce­sarul de personal, va produce pentru întreaga regiune a Transilvaniei. Euro­mo­bila Prod mai deţine o fabrică în ju­deţul Giurgiu, unde are circa 150 de salariaţi.

Previous Story

Zoo Braşov: Fără gratii! Vizitatorii vor vedea tigrii şi leii mai aproape

Next Story

Primarul Iașului către George Scripcaru: „Când deşteptul de Mazăre şi cu ăla de la Braşov scoteau tramvaiele, noi dezvoltam infrastructura de tramvaie, cu o investiție de 200 de milioane de euro”