Brașov: Doar cu un târnăcop! Dorel a fost la un pas să arunce o stradă în aer

Last Updated on martie 13, 2017 Dorel a produs panică în această dimineață pe strada Verii. A lovit puternic cu un târnăcop chiar într-o țeavă de gaz.

Bărbatul a lovit o conductă de gaz, pe care a spart-o. Imediat, la faţa locului au sosit pompierii, care au luat toate măsurile pentru evitarea unei nenorociri. Echipaje de intervenţie s-au deplasat pe strada Verii, în apropiere de Şcoala 8 şi au închis alimentarea cu gaz în zonă, informează rttbrasov.ro.

Brașov: Doar cu un târnăcop! Dorel a fost la un pas să arunce o stradă în aer 1

„A fost fisurat un branşament de gaze. Am intervenit cu o autospecială la faţa locului pentru asigurarea măsurilor care se impun. A fost blocată circulaţia în zonă. O echipă de la gaz a venit şi s-a reuşit până la urmă închiderea conductei de alimentare. Pericol nu a fost foarte mare deoarece gazul s-a dispersat în aer liber, dar a existat, totuşi, pericol şi de aceea s-au luat măsurile corespunzătoare” a precizat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Pe durata intervenţiei, circulaţia a fost interzisă atât autovehiculelor, cât şi pietonilor. Mai multe maşini de pompieri şi poliţie au izolat zona până când defecţiunea a fost remediată.

Previous Story

Brașov: ALERTĂ! Pericol de EXPLOZIE! O stradă a fost închisă

Next Story

Brașov: ANGAJĂRI! 100 de oameni caută o fabrică. Au ajuns la 1.000 de angajaţi