Brașov: Cea mai puternică femeie din oraș? Vezi cine este Nina Maurer, femeia din spatele proiectului Maurer Residence

Last Updated on aprilie 19, 2017 Maurer Imobiliare este un proiect de succes din Brașov. În spatele acestui proiec se află una dintre cele mai puternice femei din oraș. Nina Maurer este cea care pe lângă faptul că este mamă și soție, mai este și un exemplu extraordinar, pentru mulți de invidiat. Ea este cea care stă în spatele unei renumite companii de imobiliare din România. Aflați care-i sunt principiile și cum reușește să facă față provocărilor.

Nina Maurer este persoana care supervizeaza, îndeaproape, activitatea unui număr mare de persoane ce au în comun același gând: contribuirea, într-un mod pozitiv, la construirea viselor brașovenilor, potrivit maurerimobiliare.ro.

 Nina Maurer Brasov

„Ceea ce ii oferă o satisfacție imensă este gândul că a reușit și va reuși în continuare să fie direct implicată în viața oamenilor atunci când iau una din cele mai importante decizii din viața lor: achiziționarea apartamentului în care vor locui.

Aspectul pe care pune accent și care îi oferă, de altfel, și siguranța succesului este: planificarea. Ea știe că marea diferență între a conduce o afacere și a fi un simplu angajat la afacerea respectivă este capacitatea de avea o vedere de ansamblu asupra afacerii, de a privi din toate punctele de vedere și nu doar din perspectiva sarcilor zilnice de serviciu.

Brașov: Cea mai puternică femeie din oraș? Vezi cine este Nina Maurer, femeia din spatele proiectului Maurer Residence 1

Știe să fie un liant bun între toate categoriile de oameni cu care societatea interacționează, să plaseze sarcini specifice pentru fiecare în parte și să-i determine să acționeze în așa măsură încât munca lor să fie de o productivitate maximă. A urmărit de la început să fie un lider apreciat, și nu un șef, iar acest lucru a reușit din plin.

Și, nu în cele din urmă, calități ca sensibilitatea și delicatețea, pe care le deține, o plasează cu ușurință în sufletele oamneilor, reușind astfel să construiască o relație de prietenie și simpatie cu toate persoanele care o înconjoară. De la muncitorul de pe șantier până la oameni de afaceri din aceeași breaslă, de la furnizorii de materiale de construcții până la consultanții în vânzări din companie, de la persoanele din mass-media cu care intră în contact până la consumatorul final care a achiziționat un apartament, pentru toți este o reală plăcere să interacționeze cu Dna Maurer.

Ea este omul Nina Maurer, iar Maurer Residence EXISTĂ ȘI ARE SUCCES și datorită ei” se mai spune pe maureriumobiliare.ro.

„Vă doresc o primăvară binecuvântată și zile pline de zâmbet. Vă mulțumim că doriți să construiți viitorul alături de noi”, Nina Maurer.

 

Maurer Imobiliare: „Prezenți de peste 10 ani pe piața imobiliară, am dezvoltat ansambluri rezidențiale de referință și am predat peste 3500 de apartamente noi în Brașov, Sibiu și Cluj Napoca.

Brașov: Cea mai puternică femeie din oraș? Vezi cine este Nina Maurer, femeia din spatele proiectului Maurer Residence 2
În viitor dorim să ducem valorile companiei și în alte orașe unde dorim să le oferim oamenilor aceeași experiență Maurer”.

Previous Story

Brașov: UPDATE! Continental angajează 180 de persoane în martie și aprilie. Vezi ce trebuie să faci:

Next Story

Brașovul va avea mai multe trasee de mountain-bike. Vezi traseele: