Brașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu … asa ca din prima mi-am perdut geanta”

Last Updated on martie 17, 2017 O tânără cere ajutorul brașovenilor pentru recuperarea genții pe care a uitat-o în autobuzul 28.  Problema mare o reprezintă actele care trebuie declraate pierdute și schimbate.

Pe Facebook, Jabke Maria a scris: „Azi dimineață am dus copiii la scoala cu autobuzul Brașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu ... asa ca din prima mi-am perdut geanta” 1🤗 fericita, entuziasmata Brașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu ... asa ca din prima mi-am perdut geanta” 2😊 la fel ca si copiii . Nu am mai calatorit cu autobuzul de cand eram eleva la liceu Brașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu ... asa ca din prima mi-am perdut geanta” 3😆 asa ca din prima mi-am perdut geanta bzzzzzz Brașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu ... asa ca din prima mi-am perdut geanta” 4🤔 in jur de ora 8.10 in autobuzul 28 sau in stația din Livada Poștei.

Brașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu ... asa ca din prima mi-am perdut geanta” 5

Important este ca in geanta se aflau cheile de la casa actele (permis de ședere România si permis de conducere MDA ).

Cu cheile de la casa nu am de ales , trebuie sa sparg butucul Brașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu ... asa ca din prima mi-am perdut geanta” 2😊 insa pentru actele care sunt mai greu de obținut avand in vedere ca trebuie sa plec in MoldovaBrașov: Ai văzut cumva o geantă în autobuzul RAT? „Nu am mai calatorit cu autobuzul inca de cand eram eleva la liceu ... asa ca din prima mi-am perdut geanta” 7😥 pentru asta rog prietenii mei de pe FB din Brașov sa dea un SHARE poate , poate am norocul si le găsesc !


Ai văzut cumva o geantă uitată în autobuz?

Previous Story

Brașovul va avea mai multe trasee de mountain-bike. Vezi traseele:

Next Story

Accident Brasov: Ciocnire în sensul giratoriu, autoturism vs autocar. Totuși, cine avea prioritate?