Brașov: Acuzată de „trădare”, Mara Mareș (deputat PNL) răspunde:

Last Updated on martie 13, 2017 Stiripeurse.ro a acuzat-o pe Mara Mareș (deputat PNL de Brașov) că ar face parte dintr-o asociație care ar pune la cale ruperea PNL. Aceasta respinge acuzațiile și spune că NewPNL reprezintă doarprincipii.

Pe Facebook, Mara Mareş a scris: „Pentru a scrie minciuni, te legi de mici adevăruri.
A aduna în același loc oameni noi cu idei și pasiune pentru politică, a discuta deschis, a da și a primi încredere, nu înseamnă a crea separări sau jocuri de culise. Organzatiile din care fac parte sunt PNL Brașov și TNL, cărora le sunt alături, și am încredere că și colegii mei de acolo muncesc pentru un PNL din ce în ce mai puternic!

Brașov: Acuzată de „trădare”, Mara Mareș (deputat PNL) răspunde: 1

Vă multumesc tuturor pentru grijă și vă asigur că sunt un om de echipa, de partid, și că îmi doresc în primul rând ca Tineretul Național Liberal sa devină din ce în ce mai viguros și vizibil, inclusiv printr-o reprezentare în forurile de conducere ale partidului. Nu sunt, însă, de acord cu insinuările asupra unei mișcări de dizidență, care nu fac cinste Partidului Național Liberal.

#NewPNL nu are membri, acesta fiind doar o sintagma a unor principii pentru viitorul partidului. Partidul Național Liberal împlinește 142 de ani, iar istoria sa echivalează cu istoria liberalismului din România.

Congresul din data de 17 iunie 2017 trebuie să valideze o echipa puternică, formată în jurul spiritului liberal, care să stabilizeze unitatea Partidului Național Liberal și nu îl împartă în mici grupări care să dezbine.

#PNL #TNL #Brașov
#PrinNoiînșine

Previous Story

Brașov: Încă un instructor de top la Grand Fitness! Campion la Ashihara Karate

Next Story

Brașov. Pregătiri pentru Balul de absolvire al Primei Școli Românești