Brașov: A treia „Balena albastră”? La miezul nopţii, un adolescent care mergea pe linia continuă a sărit brusc în faţa unei maşini

Last Updated on martie 23, 2017 Un nou caz al jocului Balena Albastră a fost descoperit în Brașov? Un adolescent de 16 ani a fost rănit în timp ce se deplasa pe DN13, între Feldioara și Brașov, pe linia de demarcație dintre cele două sensuri de mers.

La un moment dat, minorul a părăsit linia pe care se deplasa şi a încercat, brusc, să ajungă pe marginea drumului. Numai că, exact în acel moment, pe partea carosabilă pe care a încercat să o traverseze trecea un autovehicul cu remorcă. Băiatul a nimerit între autourilitară şi semiremorcă şi a fost acroşat de autovehicul, informează bzb.ro

stiri brasov balena albastra

„La data de 21.03.2017, în jurul orei 23.25, un minor de 16 ani, în timp ce se deplasa pe DN 13, dinspre Braşov spre Feldioara, pe marcajul longitudinal ce separă sensurile de mers, la km 6 + 765m, a pătruns brusc în traiectoria de deplasare a ansamblului de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat de 23 de ani, fiind acroşat cu colţul dreapta faţă al cabinei autoutilitarei şi proiectat în şanţul din dreapta părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului ce a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Cei care intră în jocul online „Balena Albastră” au de îndeplinit 50 de sarcini, pe parcursul a 50 de zile consecutive. Participantul ar trebui să se autoizoleze, să urce pe clădiri sau pe poduri, să îndeplinească tot felul de provocări sinucigaşe. În momentul în care jucătorii ezită să facă ceea ce li se cere, sunt ameninţaţi cu dezvăluirea de informaţii despre ei sau familii.

Previous Story

Brasov: Mall-ul Coresi sărbătorește doi ani. Vezi aici programul evenimentelor:

Next Story

Este bine? PSD întoarce Brașovul la încălzirea centralizată. Bani pentru Aeroport sau pentru centrală CET?