Autobuzele RAT Brașov vor circula până la Sânpetru? Vezi ce soluție a găsit un consilier local, model și pentru Săcele, Codlea, Prejmer, Râșnov, chiar și Zărnești:

Last Updated on martie 10, 2017 S-a tot discutat de transformarea RAT Brașov într-un operator al zonei metropolitane dar lucrurile nu au avansat prea mult. Un consilier local se pare că a găsit o soluție mai simplă: Sânpetru să devină acționar la RAT astfel că autobuzele vor circula până accolo.
Statul de acționar înseamnă că se vor da bani șa RAT așa cum face Brașovul, dar dacă preșul este coret, de ce nu? Acest lucru ar putea fi model și pentru alte localități din jurul Brașovului care asă contribuie la bugetul RAT pentru proprii cetățeni: Săcele, Codlea, Prejmer, Râșnov, chiar și Zărnești.

Consilierul local PMP de Sânpetru, Tiberiu Mladin (foto), a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că va supune aprobării forului deliberativ local al comunei un proiect de hotărâre prin care RATBV s-ar putea extinde în această localitate, informează bzb.ro.

Autobuzele RAT Brașov vor circula până la Sânpetru? Vezi ce soluție a găsit un consilier local, model și pentru Săcele, Codlea, Prejmer, Râșnov, chiar și Zărnești: 1

„Comuna are aproximativ 7.000 de locuitori, mulţi dintre ei fac naveta la Braşov, iar calitatea serviciilor oferite de actualul operator de transport este destul de scăzută.

Am discutat cu ceilalţi consilieri locali şi, în şedinţa de plen a Consiliului Local din 30 martie, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre prin care comuna Sânpetru ar urma să devină acţionar al SC RATBV SA, ceea ce înseamnă că va putea deveni operator de transport public de călători în comuna noastră”, a explicat Mladin.

Previous Story

Brașov: Doar 60 de bilete au mai rămas pentru concertul Vama

Next Story

Brașov. Medic Senator: „URA! Ratiune, incepe renovarea Spitalului Judetean! Domnule Presedinte, FELICITARI! Si asta nu e in gluma, desi sunt atat de fericit incat in continuare tonul va fi de gluma”