Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni pe strada cu cele mai mari probleme

Last Updated on martie 15, 2017 Din nou un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer neatent pe bulevardul Griviței. Se pare că această stradă a devenit strada accidentelor pe trecerea de pietoni, detronând Calea București, având în vedere numărul mare de eveniment de la începutul anului.

Un pieton a fost accidentat pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Griviţei.
S-a întâmplat ieri, în jurul orelor 16.45, în următoarele împrejurări, descrise de purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Gabriela Dinu pentru mytex.ro:

Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni pe strada cu cele mai mari probleme 1

„Un bărbat de 37 de ani a condus un autoturism pe șoseaua Cristianului, din municipiul Brașov, dinspre comuna Cristian spre B-dul Griviței, și, ajungând la trecerea de pietoni, semnalizată, din dreptul imobilului cu nr. 3, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe care l-a surprins și accidentat”.

În urma impactului, a fost rănit pietonul, o femeie de 28 de ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Previous Story

Brașov: Târg agroalimentar în Piața Sfatului. Brașovenii se pot aproviziona cu legume, brânzeturi, produse din carne și alte bunătăți

Next Story

Brașovul OTRĂVIT? Comisia Europeană spune: Cancer, astm, afecțiuni cardiovasculare, și deces prematur. Iar autoritățile tac. Ce este de făcut?