Accident Brașov: 4 tinere au fost rănite din cauza zăpezii. Traumatisme cranio-cerebrale şi faciale

Last Updated on martie 26, 2017 Zăpada căzută duminică după-amiază în Brașov a fost ghinion pentru 4 tinere care au ajuns cu mașina în șanț.
Patru tinere cu vîrstele între 19 şi 20 de ani au fost rănite, astăzi, după ce au ajuns cu maşina într-un şant. Pe DN73, între Pîrîul rece şi Rîşnov. Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00 după ce şoferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, şi a pierdut controlul volanului.

Maşina condusă de ea a ieşit de pe şosea şi a ajuns într-un şanţ. Toate cele patru tinere aflate în maşină ua fost uşor rănite, suferind traumatisme cranio-cerebrale şi faciale, însă erau conştiente, informează monitorulexpres.ro.

Accident Brașov: 4 tinere au fost rănite din cauza zăpezii. Traumatisme cranio-cerebrale şi faciale 1

„S-a deplasat la faţa locului un echipaj cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, un SMURD şi două ambulanţe“,a spus cpt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvînt al ISU Braşov.

Poliţia rutieră a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din cuplă pe numele şoferiţei imprudente.

Previous Story

(Video) Brașov: INCENDIU puternic la sediul RCS-RDS! Flăcările au avut câțiva metri înălțime

Next Story

(Video) Brașov: Primele imagini cu elicopterul Airbus Super Puma H215 care va fi fabricat la Ghimbav. Filmare de la o unitate militară din Spania