(Video) Accident Brașov: Tată și fiu încarcerați pe drumul de Poiană. Au fost prinse sub bordul autoturismului

Last Updated on februarie 12, 2017 Un grav accident de circulație a avut loc duminică dimineață pe drumul de Poiană, în zona Belvedere. Se pare că șoferul unui autoturism care cobora a pierdut controlul volanului în curbă.

„Din primele informații obținute în urma primelor verificări făcute la fața locului de polițiștii rutieri, cercetarea fiind încă în desfășurare, am aflat că șoferul unui autoturism care cobora din Poiană spre Brașov a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal cu un alt autoturism care urca spre Poiana Brașov”, a spus Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, citată de mytex.ro. 

(Video) Accident Brașov: Tată și fiu încarcerați pe drumul de Poiană. Au fost prinse sub bordul autoturismului 1

În urma impactului, au rămas încarcerați în autoturismul avariat șoferul în vârstă de 52 de ani și pasagerul din aceeași mașină cu care coborau din Poiană, fiul acestuia de 12 ani.

„Victimele sunt constiente. Baiatul a suferit o fractura de femur, iar adultul a suferit un traumatism toraco- abdominal si la membrele inferioare. Interventia a fost dificila deoarece cele doua persoane au fost prinse sub bordul autooturismului si a fost nevoie de indepartarea bordului pentru a scoate victimele.

Medicii si paramendicii ajunsi la fata locului au acordat asistenta medicala necesara. Baiatul a fost transportat la Spitalul de Copii, iar barbatul la Spitalul Clinic Judetean Brasov”, a precizat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov citat de transilvania365.ro.

 

Vezi acii Video postat de Transilvania 365 pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Un drapel gigant pregătit pentru protestele din weekend

Next Story

(Foto/Video) Brașov: A 13-a zi de proteste. Tricolor uriaș și Imnul în Piața Sfatului